Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kunst, cultuur, kleur en creativiteit met Bommels Bont

Geschreven: 03-07-2024
Kunst, cultuur, kleur en creativiteit met Bommels Bont

ZALTBOMMEL: Het weekend van 6 – 7 juli staat de binnenstad van Zaltbommel in het teken van Bommels Bont. Een weekend vol kunst, kleur, creativiteit en cultuur. 

Afgelopen weken werden er weer verschillende nieuwe gootspoken geplaatst in de stad, een echte Bommelse culturele kunstuiting. Op zaterdagmiddag 6 juli van 13:30 – 16:30 zijn kinderen van harte welkom op het creaplein op de Markt om zelf een gootspook te maken. 

Cultuur
Wie cultuur wil beleven, gaat om 13:30 uur op stap met de stadsgids en ontdekt de unieke verhalen van Zaltbommel. Wel even reserveren. Zaterdag en zondagmiddag worden mensen ook uitgedaagd om de meer dan 60 meter hoge toren van de Sint Maartenskerk te beklimmen. 

Hanzestad
Het weekend van Bommels Bont is de Hanzestad ook te beleven in de escape game; ‘De Bommelsche Legende’. Je wordt op een creatieve manier uitgedaagd om deze escape op te lossen. 

Zondag
Zondagmiddag 7 juli zijn de winkels vanaf 13:00 uur geopend en is ook het kunstrondje een uitnodiging om de kunst van Bommelse bodem te ontdekken. Stippel je eigen route uit en ontdek kunst, kleur en creativiteit. 

Bommels Bont kunst
De kunstenaars van de kunst BSO uit Zaltbommel hebben gezorgd voor kleurrijke ansichtkaarten. Bij aankoop in de binnenstad ontvang je een kadoset van deze unieke Bommels Bont kaarten.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...