Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kunst, cultuur, kleur en creativiteit met Bommels Bont

Geschreven: 03-07-2024
Kunst, cultuur, kleur en creativiteit met Bommels Bont

ZALTBOMMEL: Het weekend van 6 – 7 juli staat de binnenstad van Zaltbommel in het teken van Bommels Bont. Een weekend vol kunst, kleur, creativiteit en cultuur. 

Afgelopen weken werden er weer verschillende nieuwe gootspoken geplaatst in de stad, een echte Bommelse culturele kunstuiting. Op zaterdagmiddag 6 juli van 13:30 – 16:30 zijn kinderen van harte welkom op het creaplein op de Markt om zelf een gootspook te maken. 

Cultuur
Wie cultuur wil beleven, gaat om 13:30 uur op stap met de stadsgids en ontdekt de unieke verhalen van Zaltbommel. Wel even reserveren. Zaterdag en zondagmiddag worden mensen ook uitgedaagd om de meer dan 60 meter hoge toren van de Sint Maartenskerk te beklimmen. 

Hanzestad
Het weekend van Bommels Bont is de Hanzestad ook te beleven in de escape game; ‘De Bommelsche Legende’. Je wordt op een creatieve manier uitgedaagd om deze escape op te lossen. 

Zondag
Zondagmiddag 7 juli zijn de winkels vanaf 13:00 uur geopend en is ook het kunstrondje een uitnodiging om de kunst van Bommelse bodem te ontdekken. Stippel je eigen route uit en ontdek kunst, kleur en creativiteit. 

Bommels Bont kunst
De kunstenaars van de kunst BSO uit Zaltbommel hebben gezorgd voor kleurrijke ansichtkaarten. Bij aankoop in de binnenstad ontvang je een kadoset van deze unieke Bommels Bont kaarten.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Jan van Kranen zegt:
27 Sep - 16:18

Leuk jullie middengolf zender . is er weer wat te luisteren op mijn oude middengolf radio

Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

DJ: Durkey Jozefzoon
Durkey Jozefzoon
Durkey Jozefzoon
Laatste berichten
Genomineerden kunstcultuurprijs Oss bekend

OSS - De genomineerden voor de allereerste kunstcultuurprijs Oss zijn bekend. Deze prijs reiken we op 16 november 2024 uit tijdens de Osse Nacht in De Lievekamp. Het doel van de kunstcultuurprijs Oss is om vernieuwende cultuurmakers te erkennen en kunst en cultuur dichter bij de inwoners van de g...

Lenteland zoekt nieuwe generatie boeren voor uitbreiding in Brabant

KAATSHEUVEL - Lenteland staat op het punt om Hoeve Roestelberg in Kaatsheuvel over te nemen van Stichting Juniper. De  hoeve, gelegen in Natura 2000 gebied naast de Loonse en Drunense duinen, wordt een regeneratieve boerderij voor voedselproductie en herstel van natuur. Een Lenteland boerder...

koploper-af na thuisverlies op doordeweekse dag

HEESCH - De dames van Dynamico zijn de koppositie kwijt in de eerste klasse zuid. Dinsdagavond werd er in een thuiswedstrijd met 26-33 (rust: 13-16) verloren.

De nederlaag was snel verklaard. In de eerste helft maakte de ploeg van trainer-coach Peter van der Vloet te veel tech...