Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Koos Alberts Awards 2023 Heerhugowaard

Geschreven: 21-11-2023
Koos Alberts Awards 2023 Heerhugowaard

Op zondagmiddag 17 december a.s. zal de derde editie van de Koos Alberts Awards plaatsvinden in FG Live te Heerhugowaard, als eerbetoon aan de geliefde Nederlandse volkzanger Koos Alberts. Het evenement begint om 14:00 uur en belooft een waar spektakel te worden.

Over de Koos Alberts Awards

De Koos Alberts Awards, georganiseerd voor de derde keer, zal live worden uitgezonden door RADIONL. Deze prestigieuze onderscheidingen worden uitgereikt aan succesvolle artiesten en producenten door familie, vrienden en personen die nauw betrokken waren bij de glansrijke carrière van Koos.

De awardshow zal worden opgeluisterd door indrukwekkende optredens van artiesten die Koos en zijn vrouw Joke een warm hart toedragen. Tussen de uitreikingen door brengen onder andere Django Wagner, Peter Beense, René Karst, Vinzzent, Helemaal Hollands en Pierre van Dam een feestelijke muzikale ode aan deze legendarische artiest. In totaal zijn 45 artiesten genomineerd en zullen de winnaars op 17 december bekend worden gemaakt.

Breng Koos terug naar de Jordaan

Tijdens de Koos Alberts Awards op 17 december wordt tevens het startsein gegeven voor de landelijke actie 'Breng Koos terug naar de Jordaan'. Deze bijzondere wervingscampagne heeft als doel om een handgemaakt bronzen beeld van Koos te realiseren. Het beeld zal als gift aan de gemeente Amsterdam worden geschonken, met als doel een plaats te creëren naast Tante Leen en Johnny Jordaan in de Jordaan, de geboorteplaats van Koos. Een prachtig initiatief om de herinnering aan deze markante artiest levend te houden en zijn legacy te eren.

Rivierenland Radio is in Heerhugowaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

toet 01-12-2023

waar wort het gegeven


NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...