Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Koos Alberts Awards 2023 Heerhugowaard

Geschreven: 21-11-2023
Koos Alberts Awards 2023 Heerhugowaard

Op zondagmiddag 17 december a.s. zal de derde editie van de Koos Alberts Awards plaatsvinden in FG Live te Heerhugowaard, als eerbetoon aan de geliefde Nederlandse volkzanger Koos Alberts. Het evenement begint om 14:00 uur en belooft een waar spektakel te worden.

Over de Koos Alberts Awards

De Koos Alberts Awards, georganiseerd voor de derde keer, zal live worden uitgezonden door RADIONL. Deze prestigieuze onderscheidingen worden uitgereikt aan succesvolle artiesten en producenten door familie, vrienden en personen die nauw betrokken waren bij de glansrijke carrière van Koos.

De awardshow zal worden opgeluisterd door indrukwekkende optredens van artiesten die Koos en zijn vrouw Joke een warm hart toedragen. Tussen de uitreikingen door brengen onder andere Django Wagner, Peter Beense, René Karst, Vinzzent, Helemaal Hollands en Pierre van Dam een feestelijke muzikale ode aan deze legendarische artiest. In totaal zijn 45 artiesten genomineerd en zullen de winnaars op 17 december bekend worden gemaakt.

Breng Koos terug naar de Jordaan

Tijdens de Koos Alberts Awards op 17 december wordt tevens het startsein gegeven voor de landelijke actie 'Breng Koos terug naar de Jordaan'. Deze bijzondere wervingscampagne heeft als doel om een handgemaakt bronzen beeld van Koos te realiseren. Het beeld zal als gift aan de gemeente Amsterdam worden geschonken, met als doel een plaats te creëren naast Tante Leen en Johnny Jordaan in de Jordaan, de geboorteplaats van Koos. Een prachtig initiatief om de herinnering aan deze markante artiest levend te houden en zijn legacy te eren.

Rivierenland Radio is in Heerhugowaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

toet 01-12-2023

waar wort het gegeven


NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...