Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kompas zoekt taalmaatjes

Geschreven: 20-02-2024
Kompas zoekt taalmaatjes

BOMMELERWAARD - Wie affiniteit heeft met taal en culturen en openstaat voor nieuwe ontmoetingen, staat misschien ook wel open voor een helpende hand als taalvrijwilliger.

Voor de taalgroepen met Oekraïense inwoners van de gemeente Maasdriel én voor andere taalgroepen in de gemeentes Maasdriel en Zaltbommel zoekt Kompas taalvrijwilligers om de Nederlandse taal extra te oefenen met mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Ook zoekt Kompas taalmaatjes voor individuele ondersteuning bij het leren van de taal. In de video zie je een impressie van hoe waardevol het is om taalvrijwilliger te zijn bij Kompas: "Ik leer hen veel, maar zij leren mij misschien nog wel meer".

Is het iets voor jou om vrijwilliger te worden, Valerie van Oord vertelt je er graag alles over. Mail: valerie.vanoord@kompasbommelerwaard.nl.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...