Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kennissessie betaalbare en beschikbare energie ondernemers

Geschreven: 14-03-2024
Kennissessie betaalbare en beschikbare energie ondernemers

VELDDRIEL - Gemeente Maasdriel en DOE-Rivierenland organiseren 25 maart samen een kennissessie over betaalbare en beschikbare energie voor ondernemers. Dit is niet meer een vanzelfsprekendheid. Komende jaren gaan ondernemers hier last van krijgen. 

De kennissessie biedt ondernemers antwoorden op diverse vragen, waaronder: Welke uitdagingen liggen er in het verschiet? Wat houdt netcongestie in? Hoe kunnen ondernemers zelf actie ondernemen? Op welke manieren kan de energierekening worden verlaagd? Bestaat de mogelijkheid tot het verkrijgen van een (zwaardere) aansluiting? Welke energieverspillers zijn het meest kostbaar? Kunnen ondernemers energie terug leveren aan het net? En op welk moment zijn investeringen in energiebesparende maatregelen rendabel? Bovendien worden aspecten als subsidies, financiering, verzekeringen en het verkrijgen van meer grip op energie besproken.

Ook wordt een praktisch doe-het-zelf pakket gepresenteerd en er is ruimte om vragen te stellen.

Deelnemen
Ondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze kennissessie op 25 maart van 19.15 tot 21.00 uur. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Dorpshuis De Boxhof, Voorstraat 71 in Velddriel.

Aanmelden kan via de website www.doe-rivierenland.nl.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Velddriel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...