Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kanker en werken, hoe doe je dat? Waalwijk

Geschreven: 12-06-2023
Kanker en werken, hoe doe je dat? Waalwijk

Na de diagnose kanker verandert je leven en dit heeft vaak blijvende gevolgen. Naast mogelijk zichtbare zijn er misschien ook niet zichtbare gevolgen als vermoeidheid, prikkelbaarheid, moeite met plannen, organiseren, overzicht bewaren en omgaan met druk. Deze gevolgen kunnen grote invloed hebben op je werksituatie.

Het is tijdens of na je behandeltraject vaak moeilijk weer aan het werk te gaan of het werk gedeeltelijk weer op te pakken. Soms lukt werken helemaal niet meer. Dit kan naast invloed op je financiële situatie ook invloed hebben op zingeving en ontwikkelingsmogelijkheden en je thuissituatie.

Deze avond zal dhr. Onno van Domburg Scipio, Adviseur Verzuim en Re-integratie bij Libra Arbeidsexpertise en ervaringsdeskundige kanker, vertellen welke invloed kanker kan hebben op je werk. Wat komt er allemaal op je af wanneer je de diagnose kanker hebt gekregen en je weer aan het werk wilt (of moet!) gaan. Wat zijn je rechten en plichten en wat is de rol van je werkgever en UWV en waar kun je terecht voor hulp en begeleiding bij je re-integratie?

Wil je deze avond bijwonen?

Meld je dan aan via info@thhw.nl of bel naar 0416 – 652734.  

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...