Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kamphuis sluit partnerschap met Techniekfabriek Zutphen

Geschreven: 09-11-2023
Kamphuis sluit partnerschap met Techniekfabriek Zutphen

De Techniekfabriek in Zutphen stimuleert technische innovatie en laat technisch talent zich (verder) ontwikkelen in de regio. Hiervoor zoekt de Techniekfabriek samenwerkingen. Onlangs bundelde ze daarom de krachten met Kamphuis Hoogwerkers uit Zutphen. Met dit partnerschap wordt de volgende stap gezet.

Kamphuis Hoogwerkers is specialist voor werken op hoogte. Het bedrijf beschikt over diverse hoogwerkers (tot maar liefst 75 meter hoogte) en heeft veel kennis in huis, die ook gedeeld wordt in opleidingen en trainingen. Die expertise brengt Kamphuis Hoogwerkers ook in het partnerschap met de Techniekfabriek in; het bedrijf draagt actief bij aan de educatieve en praktische aspecten van kennisdeling in de regio. Het voornaamste doel is jongeren inspireren en opleiden. Daarnaast willen de partners technisch talent koesteren en ontwikkelen. Door middel van gezamenlijke projecten, workshops en trainingen draagt Kamphuis Hoogwerkers praktische kennis over en bevordert het bedrijf technisch inzicht.

Zowel Kamphuis Hoogwerkers als de Techniekfabriek geloven sterk in het belang van technische vaardigheden en innovatie voor de toekomst. Ze verwachten dan ook samen dat dit partnerschap bijdraagt aan technische groei en vooruitgang in Zutphen en omgeving.

De Techniekfabriek
De Techniekfabriek in Zutphen staat voor alles wat er speelt rondom verduurzaming en de energietransitie. Hier ontmoeten ondernemers, onderwijs en overheid elkaar. De behoefte aan technisch personeel blijft in de breedte groeien, terwijl door vergrijzing en ontgroening de aanwas van jonge mensen in de techniek de afgelopen jaren daalde met ruim 20 procent. Die daling gaat door tot 2030. Dat vraagt om rigoureuze stappen met elkaar. In de Techniekfabriek ontwikkelen ondernemers en onderwijs gezamenlijk leerlijnen en opleidingen zodat actuele kennis wordt geborgd en een nieuwe generatie professionals wordt opgeleid. 

In Zutphen luister je Rivierenland Radio via Dab+ op kanaal 6D

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...