Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Kamphuis sluit partnerschap met Techniekfabriek Zutphen

Geschreven: 09-11-2023
Kamphuis sluit partnerschap met Techniekfabriek Zutphen

De Techniekfabriek in Zutphen stimuleert technische innovatie en laat technisch talent zich (verder) ontwikkelen in de regio. Hiervoor zoekt de Techniekfabriek samenwerkingen. Onlangs bundelde ze daarom de krachten met Kamphuis Hoogwerkers uit Zutphen. Met dit partnerschap wordt de volgende stap gezet.

Kamphuis Hoogwerkers is specialist voor werken op hoogte. Het bedrijf beschikt over diverse hoogwerkers (tot maar liefst 75 meter hoogte) en heeft veel kennis in huis, die ook gedeeld wordt in opleidingen en trainingen. Die expertise brengt Kamphuis Hoogwerkers ook in het partnerschap met de Techniekfabriek in; het bedrijf draagt actief bij aan de educatieve en praktische aspecten van kennisdeling in de regio. Het voornaamste doel is jongeren inspireren en opleiden. Daarnaast willen de partners technisch talent koesteren en ontwikkelen. Door middel van gezamenlijke projecten, workshops en trainingen draagt Kamphuis Hoogwerkers praktische kennis over en bevordert het bedrijf technisch inzicht.

Zowel Kamphuis Hoogwerkers als de Techniekfabriek geloven sterk in het belang van technische vaardigheden en innovatie voor de toekomst. Ze verwachten dan ook samen dat dit partnerschap bijdraagt aan technische groei en vooruitgang in Zutphen en omgeving.

De Techniekfabriek
De Techniekfabriek in Zutphen staat voor alles wat er speelt rondom verduurzaming en de energietransitie. Hier ontmoeten ondernemers, onderwijs en overheid elkaar. De behoefte aan technisch personeel blijft in de breedte groeien, terwijl door vergrijzing en ontgroening de aanwas van jonge mensen in de techniek de afgelopen jaren daalde met ruim 20 procent. Die daling gaat door tot 2030. Dat vraagt om rigoureuze stappen met elkaar. In de Techniekfabriek ontwikkelen ondernemers en onderwijs gezamenlijk leerlijnen en opleidingen zodat actuele kennis wordt geborgd en een nieuwe generatie professionals wordt opgeleid. 

In Zutphen luister je Rivierenland Radio via Dab+ op kanaal 6D

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Gidsen gezocht voor Zutphense monumenten Zutphen

Erfgoedcentrum Zutphen stelt in het oog springende monumenten open voor publiek. De Burgerzaal, de Wijnhuistoren, Sint-Janskerk en Berkelruïne zijn al enkele dagdelen per week gratis toegankelijk. Komend jaar komt daar zelfs nog een monument bij: de Bourgonjetoren. Dit jaar werden deze monum...

Flitsfeitje Kevin feat s10 van de Leven

Kevin de Gier uit Rotterdam draait alweer een aantal jaartjes mee in de muziekwereld. In 2016 kwam “Op de block” uit, de eerste solosingle van de rapper. Het werd een groot succes en is op Youtube al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken.
In de zomer van 2017 werkte hij samen met S...

Mok Bommelerwaard wordt gevuld met warme chocolademelk Zaltbommel

Voor wie wil ... De échte Bommelerwaardmok wordt zondag 17 december gratis gevuld met warme chocolademelk.

De actie is van 12.00 tot 16.00 uur bij Tourist Info Bommelerwaard, Markt 3, Zaltbommel.

Deze mok is versierd met iconische bezienswaardigheden van de Bommelerwaar...