Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Jubileumsymposium Stress en Veerkracht in stadion RKC Waalwijk

Geschreven: 21-05-2024
Jubileumsymposium Stress en Veerkracht in stadion RKC Waalwijk

WAALWIJK - TOON | Centrum voor leven met en na kanker organiseert in het kader van het 20-jarig jubileum een symposium met als onderwerp Stress en Veerkracht. Het symposium is voor iedereen die meer wil weten over de invloed van stress op je leven en hoe je stress kunt verminderen en veerkracht kunt versterken.

Iedereen heeft weleens stress. Wanneer je maar even stress hebt, dan is dat niet erg; het kan je zelfs helpen in bepaalde situaties. Maar wanneer je een langere tijd stress hebt of de stress heel heftig is, dan is dat niet gezond. Stress kan ook zorgen voor andere klachten als slapeloosheid, concentratieproblemen en prikkelbaarheid. Dan is het belangrijk om iets te doen om deze stress te verminderen.

Veerkracht is je vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Wanneer je ziek bent of er gebeurt iets anders naars of verdrietigs, dan kun je je daardoor flink beroerd voelen. En dat is eigenlijk ook heel normaal. Het voelen en accepteren van je emoties is het begin van veerkracht. Veerkracht zorgt ervoor dat je er weer bovenop komt, wat er ook gebeurt is. In het symposium gaan we verder in op wat veerkracht is en hoe je dit kunt versterken.

Het symposium vindt plaats op woensdagavond 19 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur in het RKC Waalwijk – Mandemakers Voetbalstadion. Ontvangst is vanaf 18.30 uur. Na afloop is er nog tijd om even na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Sprekers deze avond zijn Michiel Soeters en Jeroen Martijn Plette.

Iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp stress en veerkracht en er graag meer over wil weten is van harte welkom. Graag wel vooraf even aanmelden zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan door te bellen naar 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...