Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Jouw tweedehandsspullen zijn geld waard! Waalwijk

Geschreven: 13-12-2023
Jouw tweedehandsspullen zijn geld waard! Waalwijk

Jan van Daelen zet zich al vele jaren in voor Inloophuis TOON. Jan verkoopt aan huis tweedehandsspullen, de opbrengst gaat naar TOON. Enkele weken geleden mochten wij weer een prachtige donatie van 500 euro in ontvangst nemen. Wij bedanken Jan voor zijn fantastische inzet en betrokkenheid!

Wil jij ook je steentje bijdragen? Breng dan je tweedehandsspullen zoals kleding, schoenen, boeken, huishoudelijke artikelen of kleine binnen accessoires naar Jan. Je steunt hiermee ons centrum, waardoor wij er kunnen zijn voor iedereen die geraakt is door kanker.

Maak een afspraak met Jan om je spullen af te geven via 06-14272973 of 0416-375031. Het adres van Jan is Kapelstraat 57C in Elshout.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...