Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Jonge automobilist (15) rijdt zonder verlichting door nachtelijk Hedel

Geschreven: 29-10-2023
Jonge automobilist (15) rijdt zonder verlichting door nachtelijk Hedel

In de nacht van zaterdag op zondag (29-19) zagen agenten omstreeks 03:00 uur op de Oude Rijksweg in Hedel een rijdende personenauto zonder verlichting. De politie hield het voertuig aan.

Toen het voertuig aan de kant stond, troffen de agenten een wel zeer jonge bestuurder in de auto aan. De politie vroeg naar zijn rijbewijs, de knaap verklaarde dat hij geen rijbewijs had. De bestuurder bleek een 15-jarige jongen te zijn die de auto van zijn ouders even had "geleend". 

Wakker maken
De politie heeft de auto teruggebracht en liet de jongen zijn ouders wakker laten maken die in diepe rust lagen. De jongeman mocht hen zelf zijn verhaal vertellen.

Bekeuring 
De verdachte krijgt een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs. De Officier van Justitie gaat zich over deze zaak gaan buigen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Hedel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...