Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Jeu de boules en Mannenavond

Geschreven: 29-02-2024
Jeu de boules en Mannenavond

WAALWIJK - TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker; patiënten, naasten en nabestaanden. Je bent van harte welkom om eens binnen te lopen of deel te nemen aan één van de vele activiteiten. Alle informatie lees je op onze website www.inloophuistoon.nl

Jeu de boules, woensdag 6 en 20 maart van 10.00 – 11.30 uur

De lente komt er bijna aan en daarom starten wij weer met onze jeu de boules groep. Doe mee met deze gezellige, actieve en ontspannende activiteit. Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen.

We spelen op woensdag 6 maart en woensdag 20 maart van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur. We verzamelen om 10.00 uur bij TOON en lopen dan samen naar de jeu de boules banen in het Wandelpark in Waalwijk.

Doe je mee? Graag vooraf even aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Mannenavond, dinsdag 12 maart van 19.00 – 20.30 uur

Op het moment dat je te maken krijgt met kanker komt het begrip “Bucket-list” nogal eens ter sprake.

Tijdens de vorige mannenavond vertelde Kasper Klaarenbeek, van het boek “Echt de Sjaak”, dat hij zijn “Bucket-list” vervangen heeft door de “Fuck-it-list”. Omdenken dus. Geen lijst met dingen die je beslist gedaan wilt hebben, maar een lijst met dingen die je juist nooit meer wilt doen in je leven. De blunders, de fouten of vervelende ervaringen die je in je leven hebt meegemaakt komen in deze lijst. Ook dingen waarvan je denkt dat anderen die van je verwachten of omdat het zo hoort. En je zorgt ervoor dat je er nooit, maar dan ook nóóit meer mee te maken krijgt. Gewoon hiertegen NEE zeggen. Gemakkelijk toch? Je hebt het in eigen hand.

Dit “NEE” geeft je ruimte voor nieuwe of andere mogelijkheden waar je wél blij van wordt en waar je vervolgens volmondig “JA” tegen kunt roepen. Met deze lijst doe je minder en geniet je meer van alles dat op je pad komt. Maak eens zo’n fuck-it-lijstje en breng het 12 maart mee. Maak er echt werk van.

De mannenavond is voor alle mannen. Ben je patiënt, partner, vriend of vader van iemand die kanker heeft (gehad), of heb je iemand verloren aan kanker? Je bent van harte welkom. Graag vooraf aanmelden via info@thhw.nl of via 0416 – 65 27 34.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...

VVD Zaltbommel wil actie op fietsstallingsprobleem binnenstad

ZALTBOMMEL - Het tekort aan geschikte fietsenstallingen in het centrum van Zaltbommel zorgt voor ongewenste situaties. De ‘verrommeling van de binnenstad’ is de VVD een doorn in het oog. Ook de overlast en potentieel gevaarlijke situaties voor bewoners en bezoekers baart de partij zor...