Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Jan Willem van Steenbergen uit Gameren koninklijk onderscheiden

Geschreven: 28-05-2024
Jan Willem van Steenbergen uit Gameren koninklijk onderscheiden

GAMEREN - Jan Willem van Steenbergen uit Gameren werd maandag (27-5) door burgemeester Van Maaren verrast een Koninklijke Onderscheiding. In ’t Ouwe Mestershuis in Gameren kreeg hij de versierselen opgespeld die horen bij het Lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau.

Van Steenbergen ontvangt zijn Koninklijke onderscheiding vanwege zijn vele en langdurige vrijwillige werkzaamheden.

Hij was een aantal jaren bestuurslid bij de schietvereniging ’t Gulden Schot, de paardensportvereniging de Bommelerwaard en GVV'63 voetbalclub Gameren.

Oranjevereniging
Vanaf 1999 is Van Steenbergen vrijwilliger bij de Oranjevereniging Gameren/Nieuwaal. Deze vereniging organiseert onder andere jaarlijks een feestweek met diverse activiteiten die bekend is en wordt bezocht door inwoners van Gameren en ver daarbuiten. Hij was voorzitter, algemeen bestuurslid en penningmeester en de motor achter de vereniging. Hij verzorgde de tekeningen, beveiliging, terreinverharding, hekwerken en dat alles op tijd klaar stond. Tijdens de feestweek was hij altijd aanwezig om elektra aan te sluiten, rijplaten te leggen, tenten te bouwen, de bar te plaatsen, de braderie op te stellen en deed alles wat verder maar nodig was.

Uitreiking
De uitreiking was tijdens de evaluatie van de Gamense feestweek en vooruitlopend op zijn afscheid van het bestuur van de Oranjevereniging Gameren/Nieuwaal tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Gameren te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...