Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Inwoners Heerewaarden kiezen voor jeugdactiviteiten Heerewaarden

Geschreven: 04-11-2023
Inwoners Heerewaarden kiezen voor jeugdactiviteiten Heerewaarden

Inwoners uit Heerewaarden konden, via het project ‘Praat Mee’  stemmen op ingezonden ideeën voor verbetering van de leefbaarheid van het dorp.

In Heerewaarden gingen de meeste stemmen naar de organisatie van verschillende activiteiten voor de jeugd. Voor de organisatie van activiteiten zoals een jeugddisco, jachtseizoen of Bommetje XL kreeg de initiatiefnemer een bedrag van 5000 euro. 

Voetbal
De inwoners kozen massaal voor beweegactiviteiten voor de jeugd. Zo werd onlangs een FIFA & voetbalevenement in MFC De Steen georganiseerd. 27 enthousiaste kinderen en jongeren uit Heerewaarden deden mee. 

Buurtsportcoach Mark Cooijmans van team Spel&  bij Welzijn Bommelerwaard: ‘De Dorpsraad en Jeugdactiviteiten Heerewaarden vroegen mij om mee te denken. Ik bracht hen in contact met WePlayEsports, bedenker van game- en beweegconcepten. Met elkaar hebben we een leuk programma met zowel FIFA games als fysiek voetballen neergezet. De Dorpsraad ging op zoek naar vrijwilligers en zorgde voor de promotie.'

Betrokken
Gemeente Maasdriel stelde de toegezegde subsidie beschikbaar waarmee dit evenement kon worden georganiseerd. 'Wij kijken terug op een hartstikke leuke avond en alles was goed geregeld dankzij de betrokken gemeenschap die Heerewaarden is.’

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Heerewaarden te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...