Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Internationaal drugsonderzoek reden politie-inval woning Zaltbommel

Geschreven: 18-12-2023
Internationaal drugsonderzoek reden politie-inval woning Zaltbommel

Dinsdagmorgen (12-12) verrichtte de Landelijke en de FIOD meerdere huiszoekingen en werden er verdachten aangehouden in een internationaal drugsonderzoek. 

De politie viel hiervoor een woning in Zaltbommel binnen. Panden in Westervoort, IJmuiden, Den Haag en Amsterdam kregen eveneens bezoek. Bij deze invallen werden twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 49-jarige man uit Den Haag en een 39-jarige man uit Westervoort. Niet alleen in Nederland is huiszoeking gedaan, ook in Spanje (Barcelona) werd een verdachte werd aangehouden neg als in Colombia (Cali). 

Drugs en geld
Uit eerder onderschepte berichten in 2020 en 2021 bleek dat de verdachten grote hoeveelheden verdovende middelen importeerden en hier miljoenen euro’s mee verdienden.
Bij de huiszoekingen werden gegevensdragers, contante geldbedragen van meer dan een miljoen euro, een hoeveelheid verdovende middelen en horloges in beslag genomen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...