Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Informatiebijeenkomst Longkanker Wat Nu? Waalwijk

Geschreven: 10-10-2023
Informatiebijeenkomst Longkanker Wat Nu? Waalwijk

Jaarlijks krijgen ruim 14.000 mensen in Nederland de diagnose longkanker. Als je longkanker hebt, komt er een heleboel op je af. TOON | Centrum voor leven met en na kanker organiseert daarom samen met Instituut Verbeeten en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) een informatiebijeenkomst voor patiënten, naasten en andere geïnteresseerden op maandag 30 oktober 2023 van 19.00 – 21.00 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het ETZ (locatie TweeSteden) aan de Dr. Deelenlaan 5 in Tilburg.

Deze avond komen verschillende deskundigen aan het woord.

Dr. M.H. Tilkema – Tiebosch is longarts in het ETZ. Zij gaat in op wat longkanker is en bespreekt de behandeling met chemotherapie en immunotherapie.
Drs. N.A. de Groot, radiotherapeut-oncoloog in Instituut Verbeeten, vertelt over de behandeling met radiotherapie en chemoradiatie.
Mw. Miranda Mens, GZ-psycholoog en gespecialiseerd in de begeleiding bij kanker, gaat in op de psychosociale aspecten bij kanker en de ondersteuning tijdens en na de behandeling.
Vóór, tijdens de pauze en na de bijeenkomst kun je de informatiemarkt bezoeken. Hier zijn aanwezig patiëntenorganisatie Longkanker Nederland, Inloopruimte oncologie ETZ en TOON | Centrum voor leven met en na kanker.

Wij nodigen patiënten, naasten en andere geïnteresseerden van harte uit deze informatiebijeenkomst bij te wonen. Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...