Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Informatiebijeenkomst Longkanker Wat Nu? Waalwijk

Geschreven: 10-10-2023
Informatiebijeenkomst Longkanker Wat Nu? Waalwijk

Jaarlijks krijgen ruim 14.000 mensen in Nederland de diagnose longkanker. Als je longkanker hebt, komt er een heleboel op je af. TOON | Centrum voor leven met en na kanker organiseert daarom samen met Instituut Verbeeten en het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) een informatiebijeenkomst voor patiënten, naasten en andere geïnteresseerden op maandag 30 oktober 2023 van 19.00 – 21.00 uur. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het ETZ (locatie TweeSteden) aan de Dr. Deelenlaan 5 in Tilburg.

Deze avond komen verschillende deskundigen aan het woord.

Dr. M.H. Tilkema – Tiebosch is longarts in het ETZ. Zij gaat in op wat longkanker is en bespreekt de behandeling met chemotherapie en immunotherapie.
Drs. N.A. de Groot, radiotherapeut-oncoloog in Instituut Verbeeten, vertelt over de behandeling met radiotherapie en chemoradiatie.
Mw. Miranda Mens, GZ-psycholoog en gespecialiseerd in de begeleiding bij kanker, gaat in op de psychosociale aspecten bij kanker en de ondersteuning tijdens en na de behandeling.
Vóór, tijdens de pauze en na de bijeenkomst kun je de informatiemarkt bezoeken. Hier zijn aanwezig patiëntenorganisatie Longkanker Nederland, Inloopruimte oncologie ETZ en TOON | Centrum voor leven met en na kanker.

Wij nodigen patiënten, naasten en andere geïnteresseerden van harte uit deze informatiebijeenkomst bij te wonen. Graag vóóraf aanmelden via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...