Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

IJskoningin Jaidy bezoekt Zaltbommel

Geschreven: 14-12-2023
IJskoningin Jaidy bezoekt Zaltbommel

De binnenstad van Zaltbommel is op vrijdagavond (15-12) “magisch en vol verrassingen”. Zo laten ondernemers uit de Binnenstad en Beleef Zaltbommel weten.

IJskoningin Jaidy Bos bezoekt dan, samen met haar vriend de sneeuwpop, de binnenstad. Zij arriveert rond de klok van 18.30 uur met een bijzondere, speciaal verlichte, arrenslee op de Markt. Daar wordt de ijselijke hoogheid opgewacht door een Binnenstadambassadeur.

Nadat ze is uitgestapt, zal zij met haar magische stem Zaltbommel bekoren met enkele liederen uit de Disney musical van de ijskoningin.

Kinderen
De gehele stad is deze avond trouwens vol magie en verrassingen voor jong en oud. Kinderen kunnen op de foto met de ijskoningin en wie verkleed komt als ijskoningin, prinses, sneeuwpop of elfje krijgt een presentje van de Bommelse ijsfee.

Ook kan iedereen gratis een rondrit maken in de verlichte arrenslee door de eeuwenoude straten van de historische binnenstad. Maar er is meer …

Wie deze avond een aankoop doet in de binnenstad kan zomaar een magisch doosje tussen zijn of haar aankopen vinden en kans maken op een wonderlijke prijs. 

Bekend
Jaidy Bos is bekend van Holland Got Talent en speelde verschillende prinsessenrollen in musicals. De magische winteravond is een initiatief van de ondernemers uit de Binnenstad en Beleef Zaltbommel.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Martijn Wigmans
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...