Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Hurweens koffie-uurtje jubileert met ‘volle bak’

Geschreven: 22-03-2024
Hurweens koffie-uurtje jubileert met ‘volle bak’

HURWENEN - Donderdagmorgen (21-03) noteerde Dorpshuis De Kil een recordaantal bezoekers tijdens het Jubileum-Koffieuurtje. 

Het was dit keer volle bak en zoals altijd zeer gezellig. Dorpsraad Hurwenen laat weten: 'We werden verrast door de dames van Adviesplein Maasdriel, Anke Gloudemans en Iris van Zuijlen, die een kijkje kwamen nemen en zich gezellig mengden met het aanwezige gezelschap. Zo keken zij of ze behulpzaam konden zijn bij vragen op het gebied van welzijn, zorg, wonen en inkomen.' Het voornemen is er dat zij vaker komen. 

Jubileum
Verder werd deze donderdagmorgen het éénjarig jubileum gevierd met heerlijke Petit Fours. Deze waren geschonken door Vita Cora, de natuurdrogist uit Zaltbommel.

Generator
Volgende week (28-03) organiseert de dorpsraad de Paaslunch voor de vaste bezoekers. Bang voor stroomuitval is men niet. Waar vorig jaar in Gameren bij JOOP het kerstsamenzijn deels in het donker verliep, staat er in Hurwenen een generator standby.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Hurwenen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...