Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

HuiskamerTheaterFestival loopt zich warm Zaltbommel

Geschreven: 08-01-2024
HuiskamerTheaterFestival loopt zich warm Zaltbommel

Dat Broadway in Bommel op 7 september 2024 een huiskamerfestival organiseert met kleinkunst, dans en muziek(theater) is inmiddels bij de meeste Bommelaren wel bekend. Het duurt nog even voor het zover is, maar de organisatie is al volop in beweging. Daarom even een voorschotje ...

Het belooft een verrassende avond te worden met jong talent én doorgewinterde artiesten, op bijzondere locaties in de Zaltbommelse binnenstad.

Op zaterdag 7 september 2024 organiseert Stichting Op Uitzonderlijke Locati, kortweg SOUL ‘Broadway in Bommel’, een huiskamer-theaterfestival in de binnenstad van Zaltbommel. Op twaalf bijzondere en sfeervolle locaties zullen twaalf verschillende artiesten/gezelschappen, van beginnend tot zeer ervaren, een korte voorstelling geven. Dit kan kleinkunst zijn, maar ook dans, muziek(theater) en nog veel meer.

Voor alle mensen
'Met dit afwisselende en laagdrempelige festival willen we het theater dichter bij de mensen brengen. Bij álle mensen. Om alle leeRijden aan te spreken programmeren wij bewust ook jonge artiesten. En om ons theater ook voor mensen met een smalle beurs toegankelijk te maken stellen wij kaartjes beschikbaar via Stichting Leergeld en de Voedselbank in Zaltbommel.

De artiesten
Broadway in Bommel biedt een podium aan verrassende artiesten die hun strepen in de theaterwereld al ruim verdiend hebben. Daarnaast programmeren we kleinkunstenaars van de Koningstheateracademie en jonge dansers van de Fontys Hogeschool in Den Bosch. Kortom: een bonte en interessante mix van artiesten.

Voorproeverij
Voor wie niet kan wachten tot Broadway in Bommel begint, organiseert men op vrijdag 2 februari een Voorproeverij: een mini-huiskamerfestival met jonge muzikanten en theatermakers. Klik Hier voor meer info.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...