Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Historisch Zaltbommel decor van finish Arctic Adventures Zaltbommel

Geschreven: 25-01-2024
Historisch Zaltbommel decor van finish Arctic Adventures Zaltbommel

Een challenge van 7000 kilometer in tien dagen, dat is het Arctic Road Adventure waar teams naar De Noordkaap rijden. En terug. De finish van dit avontuur vol uitdagingen is zaterdag 27 januari op de Markt in Zaltbommel.

Vijftien teams vertrokken donderdag (18-1) uit Zaltbommel om het avontuur aan te gaan. Het doel van deze Roadtrip is om onder de extreme omstandigheden, binnen een optimale tijd in zo min mogelijk kilometers van punt A naar punt B te rijden en vooral niet te vergeten om te genieten. De reis is zeker geen rustige vakantie, maar een uitdaging voor mens en machine. Er wordt niet op snelheid gereden. De uitdaging zit hem in het fysieke uithoudingsvermogen en mentale kracht om de rit binnen de gestelde grenzen te kunnen rijden en het fit en scherp blijven om de beste routes te vinden.

Enthousiasme
De deelnemers vertrokken donderdagochtend vroeg vanaf Zaltbommel richting de Noordkaap. De teams verzamelden zich om 5:00 uur bij Nivo Sparta. Na de autocontroles vertrokken de equipes nog voor 6:00 uur aan hun lange reis.

Inmiddels hebben de teams de Noordkaap bereikt en gaat de challenge vol opdrachten en uitdagingen terug naar Nederland. Nog steeds wordt vol enthousiasme gestreden om de winnaar te worden van deze bijzondere editie.

De finish van deze challenge is zaterdag 27 januari tussen 16:00 uur en 17.00 uur op de Markt in de historische binnenstad van Zaltbommel.

Welkom
Publiek is daar zaterdag van harte welkom om de teams binnen te halen. Op de Markt is een mobiel cafe, een springkussen voor de kinderen. Ook is er alle ruimte om de teams te ontmoeten, hun verhalen te horen en hun auto’s te bewonderen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...