Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Hippisch Outdoor Rosmalen

Geschreven: 09-05-2023
Hippisch Outdoor Rosmalen

Paardenliefhebbers opgelet! Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei organiseert Ruitersport Vereniging Rosmalen het jaarlijkse Hippisch Outdoor Rosmalen. Op zaterdag worden dressuurwedstrijden door de paarden verreden en op zondag door de pony’s inclusief Bixie voor de jonge ruitertjes. Nieuw dit jaar zijn de Hobby Horse (stokpaardjes) wedstrijden voor zowel springen als dressuur op zondag. Er is een springkussen voor de kleinste toeschouwers. De toegang en parkeren voor dit leuke uitje voor de hele familie aan de Kruisstraat 26 is gratis.

Voor wedstrijdruiters is Rosmalen inmiddels een vaste locatie geworden in de strijd voor de beste plaatsen en selectie voor Regio Noord Brabant. Outdoor Rosmalen wordt voor de 25ste keer georganiseerd. De organisatie is opnieuw in handen is van Ruitersport Vereniging Rosmalen en wordt verreden onder auspiciën van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond.

Dat OUTDOOR ROSMALEN zeer geliefd is, blijkt uit het grote aantal deelnemende combinaties. Gestart in 1996 is dit ruitersportevenement inmiddels is uitgegroeid tot een deelnemersveld van vele honderden combinaties zowel bij pony’s als paarden vanuit geheel zuidelijk Nederland.

Met dank aan de families Dielissen en van Lokven kunnen de wedstrijden worden gehouden op het terrein aan de Kruisstaat 26 in Rosmalen.
Het wedstrijdschema is als volgt samengesteld:

Vrijdag 19 mei
18:00-20:00 uur: Oefendressuur voor pony’s en paarden
Zaterdag 20 mei
10:00-16:00 uur: Dressuurrubrieken voor paarden, alle klassen. Tevens selectiewedstrijd voor de Regionale Kampioenschappen.
Zondag 21 mei
10:00-16:00 uur: Dressuurrubrieken voor pony’s, alle categorieën en klassen. Bixie dressuur en springen voor de jonge ruiters. Tevens selectiewedstrijd voor de Regionale Kampioenschappen. NIEUW: Hobby Horse wedstrijden, zowel dressuur als springen.                                                                                                                                

Uiteraard zullen de ruiters van ponysectie The Sunny Boys en paardensectie St. Lambertus van Ruitersport Vereniging Rosmalen hun beste (paarden)beentje voorzetten en ongetwijfeld proberen een aantal prijzen in Rosmalen te houden.
Voor de actuele tijden/programma’s kijk je op www.outdoorrosmalen.nl
De wedstrijdlocatie is aan de Kruisstraat 26 in Rosmalen en voor iedereen toegankelijk. Parkeren en toegang is gratis.

Rivierenland Radio is in Rosmalen te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...