Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Herfst bij Binky Apeldoorn

Geschreven: 20-09-2023
Herfst bij Binky Apeldoorn

In de herfstvakantie organiseren we bij Binky heel veel leuke activiteiten op het park. Ook zijn Binky en zijn vriendjes regelmatig te zien tijdens een meet & greet of tijdens een van de leuke en leerzame shows. 

Proeverij op 17 en 19 oktober:
Op dinsdag 17 en donderdag 19 oktober vindt er in of voor de Smulkrul (afhankelijk van het weer) een heuse proeverij plaats met allemaal lokale lekkernijen die thuis horen in dit seizoen. Kom lekker smullen en proeven van verschillende hapjes. Betalen kan alleen met de pin. Er is keuze uit 2 verschillende herfstsoepen en diverse hapjes.

Kleurwedstrijd op 17 en 19 oktober:
Kinderen kunnen via de website een kleurplaat kiezen. Print deze uit en maak er je allermooiste kunstwerk van. Op dinsdag 17 en donderdag 19 oktober neem je je allermooiste exemplaar mee. Binky kiest om 14:00 uur voor de Smulkrul een aantal winnaars uit. Voor iedereen met een kleurplaat is er een kleinigheidje en de gekozen winnaars mogen kiezen tussen een stoere Binky rugtas of een Binky knuffel.

Klik hier om direct een kleurplaat te kiezen

(Kleurplaten kunnen online worden gedownload en worden geprint, heb je geen printer dan kan je een kleurplaat aan de kassa komen ophalen).

Prijsvraag van zaterdag 14 oktober t/m zondag 22 oktober:
Raad jij het gewicht van de pompoen op de boerderij? Laat je reactie achter in de melkbus naast de pompoen. Raad jij het juiste gewicht of zit jij het dichtsbij dan win jij een Binky pakket. Op maandag 23 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt per email en via social media.

Shows van Binky en zijn vriendjes op 14, 15, 18, 21 en 22 oktober:
Op zaterdag 14, zondag 15, woensdag 18, zaterdag 21 en zondag 22 oktober kun je volop genieten van alle parkshows van Binky en zijn vriendjes. Onderstaand vind je het hele programma van de shows.

Programma:
11.00 Hoe maak je kaas? - bij de kapschuur, tussen de geitjes
11.30 Groente & Fruit - bij de moestuin
12.00 Binky & de Mysterieuze Melkbus (+ meet en greet) - hoofdpodium op het horeca terras
13.30 Vliegende vriendjes & kriebelbeestjes - bij de bijenstal
14.00 Hoe maak je kaas? - bij de kapschuur, tussen de geitjes
14.30 Groente & Fruit – bij de moestuin
15.00 Binky & de Mysterieuze Melkbus (+ meet en greet) - hoofdpodium op het horeca terras

Rivierenland Radio is in Apeldoorn te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...