Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Herdertjestocht zoekt toneelspelers en bouwers Zaltbommel

Geschreven: 08-07-2023
Herdertjestocht zoekt toneelspelers en bouwers Zaltbommel

Op 16 december 2023 wordt er weer een Herdertjestocht in de binnenstad van Zaltbommel georganiseerd. Deze wandeltocht gaat langs tien taferelen van het Kerstverhaal. De start op de markt is tussen 18.00 en 19.00 uur.

Om deze tocht te laten slagen zijn er mensen nodig als acteur of als bouwer van één van de taferelen. En daarom klinkt de vraag vanuit Protestante Gemeente Zaltbommel: Help je mee?

Inrichten
Ben je creatief? Geef je dan op om een tafereel in te richten op één van de locaties in de binnenstad. Hoe beeld jij het paleis van Keizer Augustus uit? Of de stal waar Josef en Maria in mochten overnachten?

Acteren
Houd je van toneelspelen? Kruip in de huid van één van de personages uit het Kerstverhaal. Er is een engel nodig, Josef en Maria, maar ook de drie wijzen uit het oosten en natuurlijk herders. 'De kostuums liggen voor je klaar, dus je kan omkleden en meteen jouw rol spelen.'

De Herdertjestocht zoekt mensen vanaf 12 jaar en ouder. 'Lijkt het je leuk mee te doen, alleen of met vrienden, ouders, broers/zussen, opa en oma?
Aarzel dan niet, geef je op en doe mee aan dit ludieke event.'

Opgeven en vragen via herdertjestochtzaltbommel@gmail.com.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...