Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Herdenkingsavond bij TOON Waalwijk

Geschreven: 23-10-2023
Herdenkingsavond bij TOON Waalwijk

Op donderdagavond 2 november denken wij bij TOON aan iedereen die we verloren hebben en aan iedereen die iemand verloren heeft. Samen staan we stil bij verlies en koesteren we de herinneringen.

Lichtjes en gedichtjes

Tussen 18.30 – 21.00 uur kun je bij TOON binnenlopen voor een avond vol ontmoeting en verbinding. We branden kaarsjes voor jouw naaste en noemen zijn of haar naam. Met gedichten geven we woorden aan het verdriet en gemis dat we voelen. Er is ruimte voor een fijn gesprek of tijd om gewoon even stil te zijn.

Brief aan de hemel

Jaren geleden begon een mevrouw persoonlijke brieven te schrijven aan haar man die enige tijd geleden overleden was. Eerst vond ze dat een beetje vreemd. Maar ondertussen merkte ze dat het schrijven van die brieven haar geweldig hielpen bij het verwerken van het verlies.

Op 2 november biedt TOON jou de gelegenheid zelf een brief aan de hemel te sturen. De inhoud kan van alles zijn. Een gedicht, misschien zijn er vragen, of gewoon een “praatje”. Wie weet wil je nog iets tekenen.

Daarna kan de brief symbolisch naar de hemel worden verzonden door deze in de vlammen van de vuurkorf te werpen. Met de warmte zal de brief omhoog kringelen en aankomen in de hemel.

Wij hopen je te ontmoeten op donderdag 2 november tussen 18.30 – 21.00 uur.

Je bent van harte welkom.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...