Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Heijkop’s Houtsnijwerk Nederhemert bestaat (ook) 25 jaar Zaltbommel

Geschreven: 23-01-2024
Heijkop’s Houtsnijwerk Nederhemert bestaat (ook) 25 jaar Zaltbommel

Ceel van Heijkop (46) is eigenaar van Heijkop’s Houtsnijwerk en viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. “Ik zag in de krant dat gemeente Zaltbommel in 2024 25 jaar bestaat. Ik dacht "wat leuk, ik besta dit jaar ook 25 jaar!’” Aldus een enthousiaste Van Heijkop.

Wat begon als parttime werk op zolder, naast zijn baan op de veerboot, groeide uit tot een veelzijdig bedrijf. Met opdrachten variërend van Bijbelse teksten in hout snijden tot restauraties van monumentale panden. “Het is een eer om zoveel geschiedenis te mogen restaureren, soms wel tot 300 jaar terug", vertelt hij. Van Heijkop werkte aan veel mooie projecten, maar één van zijn hoogtepunten is toch wel een kerkorgel in Urk. “Het was bijzonder om samen aan iets te werken waarbij de hele gemeente uitkeek naar het resultaat”, legt Van Heijkop trots uit.

Van Heijkop is niet de enige toegewijde ondernemer uit Nederhemert. Hij wijst op het bruisende ondernemerschap in zijn dorp. “Hier hebben we echt een gigantisch aantal eigen ondernemers. Ik hoop dan ook dat iedereen in goede gezondheid zijn werk ijverig mag blijven uitoefenen de komende 25 jaar”.

Zilveren verhalen 25 jaar
In het zilveren jubileum deelt Zaltbommel verhalen die de gemeente betekenis en kleur geven. 'We delen het komende jaar verhalen over wat het getal 25 betekent voor de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...