Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Heijkop’s Houtsnijwerk Nederhemert bestaat (ook) 25 jaar Zaltbommel

Geschreven: 23-01-2024
Heijkop’s Houtsnijwerk Nederhemert bestaat (ook) 25 jaar Zaltbommel

Ceel van Heijkop (46) is eigenaar van Heijkop’s Houtsnijwerk en viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. “Ik zag in de krant dat gemeente Zaltbommel in 2024 25 jaar bestaat. Ik dacht "wat leuk, ik besta dit jaar ook 25 jaar!’” Aldus een enthousiaste Van Heijkop.

Wat begon als parttime werk op zolder, naast zijn baan op de veerboot, groeide uit tot een veelzijdig bedrijf. Met opdrachten variërend van Bijbelse teksten in hout snijden tot restauraties van monumentale panden. “Het is een eer om zoveel geschiedenis te mogen restaureren, soms wel tot 300 jaar terug", vertelt hij. Van Heijkop werkte aan veel mooie projecten, maar één van zijn hoogtepunten is toch wel een kerkorgel in Urk. “Het was bijzonder om samen aan iets te werken waarbij de hele gemeente uitkeek naar het resultaat”, legt Van Heijkop trots uit.

Van Heijkop is niet de enige toegewijde ondernemer uit Nederhemert. Hij wijst op het bruisende ondernemerschap in zijn dorp. “Hier hebben we echt een gigantisch aantal eigen ondernemers. Ik hoop dan ook dat iedereen in goede gezondheid zijn werk ijverig mag blijven uitoefenen de komende 25 jaar”.

Zilveren verhalen 25 jaar
In het zilveren jubileum deelt Zaltbommel verhalen die de gemeente betekenis en kleur geven. 'We delen het komende jaar verhalen over wat het getal 25 betekent voor de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...