Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Hardloopcursussen bij AV Oss ’78 na de zomervakantie van start

Geschreven: 03-07-2024
Hardloopcursussen bij AV Oss ’78 na de zomervakantie van start

Na de zomervakantie starten bij AV Oss ’78 weer twee hardloopcursussen: een cursus voor beginners en de cursus Run to the Start, ter voorbereiding op de Nijmeegse Zevenheuvelenloop 2024. Enthousiaste en deskundige trainers helpen je om op een leuke en verantwoorde manier jouw hardloopdoel te bereiken. De inschrijving voor deze cursussen is geopend. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Beginnerscursus: in 7 weken leren hardlopen

Leren hardlopen kan al in zeven weken. Ongeacht je conditie. Maar veel mensen vinden het lastig om die eerste stap te zetten. De beginnerscursus van AV Oss ’78 biedt een oplossing. Want je traint gezellig met een hele groep én je krijgt begeleiding van een deskundige trainer. Samen werk je naar hetzelfde doel: 3 kilometer aaneengesloten hardlopen in je eigen tempo. De beginnerscursus vindt plaats op donderdag van 12:30 tot 13:30 uur op de atletiekbaan van AV Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss. De kosten voor deelname bedragen 56 euro. De cursus start op donderdag 5 september en duurt zeven weken. Aanmelden kan via https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/26104-beginnerscursus-powered-by-nn-running-coach/. Beginnen met hardlopen was nog nooit zó makkelijk!

Run to the Start: voorbereiding op de Zevenheuvelenloop
De cursus Run to the Start bereidt je in 12 weken voor op jouw deelname aan de Nijmeegse Zevenheuvelenloop (7 of 15 kilometer) op 16 en 17 november 2024. Iedereen die 30 minuten of langer kan hardlopen zonder te wandelen, kan deelnemen aan deze cursus. De cursus wordt verzorgd door twee deskundige trainers die je 12 weken lang begeleiden en coachen. Je traint 1x per week gezellig samen met een groep en daarnaast train je nog 1 of 2x per week zelfstandig op basis van een trainingsschema. De groepstrainingen zijn gericht op looptechniek, spierversterking en uithoudingsvermogen. Maar je krijgt ook tips over blessurepreventie, kleding, schoeisel en voeding. De trainingen vinden plaats op donderdag van 19:00 tot 20:15 uur op de atletiekbaan van AV Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss. We starten op 29 augustus. De kosten voor deelname bedragen 69 euro. Aanmelden kan per e-mail naar run-to-the-start@avoss78.nl. Met de cursus Run to the Start ben jij straks helemaal klaar voor de Zevenheuvelenloop in Nijmegen!

Meer informatie over de hardloopcursussen van AV Oss ‘78 vind je op www.avoss78.nl.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...