Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

GVT Ammerzoden winnaar Bommelerwaardcup 2024

Geschreven: 27-03-2024
GVT Ammerzoden winnaar Bommelerwaardcup 2024

KERKDRIEL - Zaterdag (16-3) werd in De Kreek in Kerkdriel weer een Bommelerwaardcup georganiseerd. GTV Argos, GVK Kerkdriel, GTV Ammerzoden, Hamarithi Nederhemert, Octopus Bruchem en Wilskracht Haaften bonden de onderlinge strijd aan. Zo’n tweehonderd jongens en meisjes deden mee. GVT Ammerzoden won de Bommelerwaardcup.

Ieder jaar strijden gymverenigingen uit de Bommelerwaard en de Betuwe om individuele medailles. Tijdens deze wedstrijd laten alle deelnemende jongens en meisjes zien wat zij in hun mars hebben. Ook het winnen van de felbegeerde Bommelerwaardcup staat die dag dan hoog op het sportieve lijstje.

De wedstijden begonnen om 09.30 uur. Voor aanvang paradeerden de zes verenigingen achter hun verenigingsvlag de gymzaal binnen. De deelnemers zijn in de leeftijd van 6 tot 16 jaar.

Jury
Een deskundige jury beoordeelde hun prestaties op vier onderdelen. Bij de jongens waren dat de onderdelen rekstok/gelijke leggers, ringen, sprong en vloer. De meisjes werden gejureerd op de brug, balk, sprong en vloer.

Wethouder Kees Zondag reikte de prijzen uit. GVT Ammerzoden liet na afloop weten: ‘GTV Ammerzoden is de winnaar van de Bommelerwaard cup!! Trots op onze recreanten!!’

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...