Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Grootse uitvoering opera Dido & Aeneas in Deventer

Geschreven: 22-05-2023
Grootse uitvoering opera Dido & Aeneas in Deventer

Op zaterdag 17 juni (20:00 uur) en zondag 18 juni (15:00 uur) zullen het Deventer Vocaal Ensemble (DVE) en het Deventer Kamerorkest (DKO) samen de opera Dido & Aeneas van Henry Purcell uitvoeren. Dit beroemde werk, met de bekende treurzang ˜When Iâm layed in earthâ, vertelt het tragische liefdesverhaal van de mythische personages Dido en Aeneas. Koor en orkest bestaan beiden 50 jaar en vieren dit gezamenlijk door Purcellâs meesterwerk op een levendige, meeslepende en eigentijdse wijze uit in poppodium Burgerhaven te Deventer. Deze industriale locatie in de Deventer haven is bij uitstek geschikt voor onze moderne interpretatie van dit stuk. Solisten van het Utrechts Conservatorium en van het DVE verbeelden het verhaal, samen met dansers van Studio DanZo en Dansgezelschap !MPACT, een modern semi-professioneel dansgezelschap uit Deventer. De hoofdrollen worden vertolkt door: Maura Wesseling, Ellen van den Berg en Leo de Visser. Muzikale leiding: Elske te Lindert en Peter Bogaert (dirigent) Regie: Marleen Prins

Wil je een kijkje nemen op de website dit kan Klik Hier

In Deventer luister je Rivierenland Radio via Dab+ op kanaal 6D

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...