Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Groot feest tijdens Ruwaard Kinderfestival

Geschreven: 17-05-2024
Groot feest tijdens Ruwaard Kinderfestival

OSS - Zondag 26 mei van 11.00 tot 16.00 uur is het feest in het Elzeneindpark. Vanwege het 60-jarig bestaan van de wijk Ruwaard slaan Natuurcentrum & stadsboerderij De Elzenhoek, speeltuin Elckerlyc, KAKO en Scouting Dorus Rijkersgroep de handen ineen om dit speciale kinderfestival te organiseren. Een dag voor jong en oud, met onder andere poppenkastvoorstellingen, knutselworkshops, schminken, ponyritjes, een megaklimparcours en natuurlijk lekker eten en drinken. De toegang is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Pop-up festival
Omdat de wijk Ruwaard 60 jaar bestaat, worden het hele jaar festiviteiten georganiseerd in de wijk. Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek, speeltuin Elckerlyc, KAKO en Scoutinggroep Dorus Rijkers besloten daarom samen een éénmalig pop-up festival te organiseren. Op zondag 26 mei kun je bij speeltuin Elckerlyc, stadsboerderij De Elzenhoek én het plein ertussen meedoen met allerlei leuke activiteiten.

Klauter over het megaklimparcours van scoutinggroep Dorus Rijkers, geniet van een voorstelling van poppentheater Ronzebons, breng een bezoekje aan ballonclown Dylan, bak pizza’s in de houtoven, laat je prachtig schminken, knutsel iets moois voor thuis, maak een ritje op een pony, ga op bezoek bij Boer Boris bij de pop-up bieb, geniet van de liedjes van popkoor Noiz en nog véél meer. Natuurlijk kun je tijdens het kinderfestival ook smikkelen en smullen van allerlei lekkers op de verschillende locaties.

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...