Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Goede Doelen Week 2024

Geschreven: 12-03-2024
Goede Doelen Week 2024

RAVENSTEIN - In Zeeland, Schaijk, Reek, Herpen, Ravenstein, Megen-Haren-Macharen, Lithoijen-Teeffelen, Oijen en Overlangel-Neerloon-Keent, hebben diverse goede doelen weer de handen ineen geslagen en is er een Goede Doelen Week ontstaan. Daarmee bundelen zij hun krachten, spelen ze in op het teruglopende aantal collectanten en bovenal zorgen ze ervoor dat de inwoners niet wekelijks, maar slechts één week per jaar een collectant aan de deur krijgen.

Vanwege de positieve reacties in voorgaande jaren, wordt er ook dit jaar weer gezamenlijk gecollecteerd. De deelnemende landelijke organisaties waarvoor gecollecteerd wordt, zijn voorzien van het CBF-keurmerk.

De Goede Doelen Week in bovenstaande plaatsen is van maandag 08 april t/m vrijdag 12 april 2024.

Alle inwoners ontvangen in de week vóór 08 april een invulformulier met envelop. Op dit formulier kan worden aangegeven welke goede doelen men wil steunen en voor welk bedrag. Bij enkele organisaties kunt u ook gebruik maken van een QR-code.

Via de plaatselijke media zullen wij u per locatie zo snel mogelijk informeren over de resultaten. We hopen en vertrouwen op een zeer succesvolle, gezamenlijke collecteweek met een geweldige opbrengst als resultaat!

Laat uw hart spreken en lever een bijdrage aan de samenleving, dichtbij en ver weg!

Rivierenland Radio is in Ravenstein te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...