Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Goede Doelen Week 2024

Geschreven: 12-03-2024
Goede Doelen Week 2024

RAVENSTEIN - In Zeeland, Schaijk, Reek, Herpen, Ravenstein, Megen-Haren-Macharen, Lithoijen-Teeffelen, Oijen en Overlangel-Neerloon-Keent, hebben diverse goede doelen weer de handen ineen geslagen en is er een Goede Doelen Week ontstaan. Daarmee bundelen zij hun krachten, spelen ze in op het teruglopende aantal collectanten en bovenal zorgen ze ervoor dat de inwoners niet wekelijks, maar slechts één week per jaar een collectant aan de deur krijgen.

Vanwege de positieve reacties in voorgaande jaren, wordt er ook dit jaar weer gezamenlijk gecollecteerd. De deelnemende landelijke organisaties waarvoor gecollecteerd wordt, zijn voorzien van het CBF-keurmerk.

De Goede Doelen Week in bovenstaande plaatsen is van maandag 08 april t/m vrijdag 12 april 2024.

Alle inwoners ontvangen in de week vóór 08 april een invulformulier met envelop. Op dit formulier kan worden aangegeven welke goede doelen men wil steunen en voor welk bedrag. Bij enkele organisaties kunt u ook gebruik maken van een QR-code.

Via de plaatselijke media zullen wij u per locatie zo snel mogelijk informeren over de resultaten. We hopen en vertrouwen op een zeer succesvolle, gezamenlijke collecteweek met een geweldige opbrengst als resultaat!

Laat uw hart spreken en lever een bijdrage aan de samenleving, dichtbij en ver weg!

Rivierenland Radio is in Ravenstein te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...