Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gliss Design organiseert magazijnverkoop tegen 'zachte prijsjes' Sleeuwijk

Geschreven: 07-09-2023
Gliss Design organiseert magazijnverkoop tegen 'zachte prijsjes' Sleeuwijk

Op zaterdag 16 september organiseert de in Sleeuwijk gevestigde groothandel Gliss Design wegens succes opnieuw een magazijnverkoop. Vanwege een overschot aan voorraad van bepaalde producten opent het bedrijf nogmaals zijn deuren voor particulieren.

Zachte prijzen
Voor mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een nieuw badmeubel of een nieuwe LED-spiegel is dit dan ook dé uitgelezen kans om er één voor een zacht prijsje op de kop te tikken. Naast badmeubels en LED-spiegels verkoopt Gliss Design overigens ook wastafels, waskommen, massief eikenhouten planken en accessoires.

Luxe en kwaliteit voor iedereen
Gliss Design levert luxe- en kwaliteitsoplossingen voor een betaalbare prijs. Het bedrijf presenteert dan ook met trots een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen. Het familiebedrijf heeft alle bedrijfsonderdelen in eigen beheer. Van het ontwerp tot productie en van de productie naar het magazijn. Hierdoor kan er snel geschakeld worden op speciale aanvragen, met - over het algemeen - gegarandeerde, korte levertijden.

Geavanceerd
Artikelen worden geproduceerd met de nieuwste en meest geavanceerde machines. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting en een nette afwerking. Zo komen alle materialen en kleuren nóg beter tot hun recht.

Hoogwaardig
De producten worden uitsluitend gemaakt van de meest hoogwaardige materialen voorzien van het FSC-keurmerk en de betere typen ladegeleiders. Het gevoerde assortiment wordt binnen Europa gefabriceerd.

Magazijnverkoop particulieren
De magazijnverkoop duurt van 11:00 uur tot 16:00 uur en is op industrieterrein De Hoogjens in Sleeuwijk.

Gliss Design B.V.
De Hoogjens 8a
4254 XW Sleeuwijk
085 - 4890708
info@glissdesign.nl
www.glissdesign.nl

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Sleeuwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...