Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gliss Design organiseert magazijnverkoop tegen 'zachte prijsjes' Sleeuwijk

Geschreven: 07-09-2023
Gliss Design organiseert magazijnverkoop tegen 'zachte prijsjes' Sleeuwijk

Op zaterdag 16 september organiseert de in Sleeuwijk gevestigde groothandel Gliss Design wegens succes opnieuw een magazijnverkoop. Vanwege een overschot aan voorraad van bepaalde producten opent het bedrijf nogmaals zijn deuren voor particulieren.

Zachte prijzen
Voor mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een nieuw badmeubel of een nieuwe LED-spiegel is dit dan ook dé uitgelezen kans om er één voor een zacht prijsje op de kop te tikken. Naast badmeubels en LED-spiegels verkoopt Gliss Design overigens ook wastafels, waskommen, massief eikenhouten planken en accessoires.

Luxe en kwaliteit voor iedereen
Gliss Design levert luxe- en kwaliteitsoplossingen voor een betaalbare prijs. Het bedrijf presenteert dan ook met trots een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen. Het familiebedrijf heeft alle bedrijfsonderdelen in eigen beheer. Van het ontwerp tot productie en van de productie naar het magazijn. Hierdoor kan er snel geschakeld worden op speciale aanvragen, met - over het algemeen - gegarandeerde, korte levertijden.

Geavanceerd
Artikelen worden geproduceerd met de nieuwste en meest geavanceerde machines. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting en een nette afwerking. Zo komen alle materialen en kleuren nóg beter tot hun recht.

Hoogwaardig
De producten worden uitsluitend gemaakt van de meest hoogwaardige materialen voorzien van het FSC-keurmerk en de betere typen ladegeleiders. Het gevoerde assortiment wordt binnen Europa gefabriceerd.

Magazijnverkoop particulieren
De magazijnverkoop duurt van 11:00 uur tot 16:00 uur en is op industrieterrein De Hoogjens in Sleeuwijk.

Gliss Design B.V.
De Hoogjens 8a
4254 XW Sleeuwijk
085 - 4890708
info@glissdesign.nl
www.glissdesign.nl

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Sleeuwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...