Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gliss Design organiseert magazijnverkoop tegen 'zachte prijsjes Sleeuwijk

Geschreven: 16-11-2023
Gliss Design organiseert magazijnverkoop tegen 'zachte prijsjes Sleeuwijk

Op zaterdag 25 november organiseert groothandel Gliss Design uit Sleeuwijk een unieke magazijnverkoop. Vanwege een overschot aan voorraad van bepaalde producten opent het bedrijf dit keer zijn deuren voor particulieren.

Zachte prijzen

Voor mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een nieuw badmeubel of een nieuwe LED-spiegel is dit dan ook dé uitgelezen kans om er voor een zacht prijsje één op de kop te tikken. Naast badmeubels en LED-spiegels verkoopt Gliss Design overigens ook wastafels, waskommen, massief eikenhouten planken en accessoires.

Luxe en kwaliteit voor iedereen

Gliss Design levert luxe- en kwaliteitsoplossingen voor een betaalbare prijs. Het bedrijf presenteert dan ook met trots een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen. Het familiebedrijf heeft alle bedrijfsonderdelen in eigen beheer: van ontwerp tot productie en van productie tot magazijn. Hierdoor kan men op speciale aanvragen snel schakelen en worden over het algemeen korte levertijden gegarandeerd.

Geavanceerde machines

Producten worden geproduceerd met de nieuwste en meest geavanceerde machines. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting en een nette afwerking. Zo komen alle materialen en kleuren nóg beter tot hun recht.

Hoogwaardige materialen

De producten worden uitsluitend gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, voorzien van het FSC-keurmerk en de betere typen ladegeleiders. Bovendien worden alle producten binnen Europa gefabriceerd.

Magazijnverkoop voor particulieren

De magazijnverkoop op 25 november duurt van 11:00 uur tot 16:00 uur en wordt gehouden op industrieterrein De Hoogjens in Sleeuwijk.

Gliss Design B.V.
De Hoogjens 8a
4254 XW Sleeuwijk
085 - 4890708
info@glissdesign.nl
www.glissdesign.nl

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Sleeuwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...