Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gijs van Wijlen nieuwe voorzitter Stichting Streekmarketing Zaltbommel

Geschreven: 06-08-2023
Gijs van Wijlen nieuwe voorzitter Stichting Streekmarketing Zaltbommel

Het bestuur van Stichting Steekmarketing Bommelerwaard (SSB) benoemde per 1 augustus Gijs van Wijlen als nieuwe bestuursvoorzitter.

Hij neemt daarmee de hamer over van Peter-Jan van Steenbergen, die sinds 2016 een belangrijke bedrage leverde aan de professionalisering van de organisatie en haar activiteiten. Onder zijn leiding ontwikkelde het promotieplatform zich tot Toeristisch Recreatief Informatie Punt (TRIP) en de start van destinatiemarketing-organisatie van de Bommelerwaard. TRIP werd Tourist Info Bommelerwaard en naast twee gemeenten zijn nu ruim tachtig streekpartners aangesloten. 

Vertrouwen
Het bestuur is overtuigd dat Van Wijlen op een enthousiaste, verbindende en gedreven wijze leiding zal geven aan de organisatie. “We hebben er het volste vertrouwen in dat de nieuwe voorzitter met al zijn ervaring een waardevolle bijdrage zal leveren aan de volgende fase van Streekmarketing Bommelerwaard.”

Nieuwe stap
Gijs van Wijlen heeft zijn sporen verdiend in het onderwijs, heeft bestuurlijke ervaring en heeft als inwoner van Zaltbommel hart voor de stad en de streek. Dit komt goed van pas in zijn nieuwe rol voor streekmarketing Bommelerwaard. 

Van Wijlen: “Het is een nieuwe stap in een nieuwe omgeving. Ik heb er zin in om mij samen met de andere bestuursleden, onze aangesloten partners en onze vrijwilligers in te zetten om de bekendheid van de Bommelerwaard te vergroten bij toeristen en recreanten.”

Promoten
Stichting Streekmarketing Bommelerwaard zet zich in voor het promoten van de Bommelerwaard op het gebied van recreatie en toerisme bij inwoners en bezoekers. 

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...