Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gevleugelde Ezel brengt fantasierijke muziektheatervoorstelling

Geschreven: 14-03-2024
Gevleugelde Ezel brengt fantasierijke muziektheatervoorstelling

POEDEROIJEN - Bij De Gevleugelde Ezel aan de Maasdijk in Poederijen vindt zaterdag 16 maart een fantasierijke muziektheatervoorstelling plaats: “Overleven” door Revolte.

'Een kleurrijk spectrum aan taal, klank, filosofie, wetenschap en gevoel, met muziek op het snijvlak van klassiek, jazz, pop- en wereldmuziek.' Aldus de aankondiging.

Revolte
Revolte bestaat uit Abel Rodríguez García viool, Luca Warmer stem, Roelof Meijer contrabas, gitaar en meer, Petra Wolters fagot, piano en meer en Abel Rodríguez García ook op de viool.

Galerie “De Gevleugelde Ezel” is gevestigd in een gerestaureerde Gelderse boerderij aan de Maasdijk, nummer 74. Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseerden er ruim 25 jaar lang regelmatig kamermuziekconcerten in de intieme sfeer die kamermuziek nodig heeft.

Professionele musici
Sinds het overlijden van Dick gaat Mascha alleen door. Dankzij de professionele musici en de prachtige Steinway-vleugel is de muziek altijd van hoge kwaliteit en de schilderijen die in de galerie te zien zijn geven een extra dimensie. Niet alleen voor kenners van klassieke muziek, maar ook voor mensen die niet zo vaak naar dat soort concerten gaan een ideale omgeving om goede muziek van dichtbij te horen en te zien spelen.

Na afloop is er gelegenheid met elkaar en ook met de musici na te praten onder het genot van wijn of sap en een licht souper. Ook kan men boven een kijkje nemen in het atelier van Dick Haakman.

Reserveren
Vooraf reserveren verplicht via mascha.v.peijpe@inter.nl.net of 0418-673597.
Normaliter 40 euro voor concert, koffie/thee/wijn en souper. Nu speciale voorjaarsaanbieding voor iedereen uit de Bommelerwaard 2=1. Dus voor slechts 20 euro p.p naar deze prachtige voorstelling.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Poederoijen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...