Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gevleugelde Ezel brengt fantasierijke muziektheatervoorstelling

Geschreven: 14-03-2024
Gevleugelde Ezel brengt fantasierijke muziektheatervoorstelling

POEDEROIJEN - Bij De Gevleugelde Ezel aan de Maasdijk in Poederijen vindt zaterdag 16 maart een fantasierijke muziektheatervoorstelling plaats: “Overleven” door Revolte.

'Een kleurrijk spectrum aan taal, klank, filosofie, wetenschap en gevoel, met muziek op het snijvlak van klassiek, jazz, pop- en wereldmuziek.' Aldus de aankondiging.

Revolte
Revolte bestaat uit Abel Rodríguez García viool, Luca Warmer stem, Roelof Meijer contrabas, gitaar en meer, Petra Wolters fagot, piano en meer en Abel Rodríguez García ook op de viool.

Galerie “De Gevleugelde Ezel” is gevestigd in een gerestaureerde Gelderse boerderij aan de Maasdijk, nummer 74. Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseerden er ruim 25 jaar lang regelmatig kamermuziekconcerten in de intieme sfeer die kamermuziek nodig heeft.

Professionele musici
Sinds het overlijden van Dick gaat Mascha alleen door. Dankzij de professionele musici en de prachtige Steinway-vleugel is de muziek altijd van hoge kwaliteit en de schilderijen die in de galerie te zien zijn geven een extra dimensie. Niet alleen voor kenners van klassieke muziek, maar ook voor mensen die niet zo vaak naar dat soort concerten gaan een ideale omgeving om goede muziek van dichtbij te horen en te zien spelen.

Na afloop is er gelegenheid met elkaar en ook met de musici na te praten onder het genot van wijn of sap en een licht souper. Ook kan men boven een kijkje nemen in het atelier van Dick Haakman.

Reserveren
Vooraf reserveren verplicht via mascha.v.peijpe@inter.nl.net of 0418-673597.
Normaliter 40 euro voor concert, koffie/thee/wijn en souper. Nu speciale voorjaarsaanbieding voor iedereen uit de Bommelerwaard 2=1. Dus voor slechts 20 euro p.p naar deze prachtige voorstelling.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Poederoijen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...