Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gemeente Oss zet haar afvalhelden in het zonnetje

Geschreven: 01-03-2024
Gemeente Oss zet haar afvalhelden in het zonnetje

OSS - Van 4 tot en met 10 maart is het de landelijke Week van de Afvalhelden. In deze week zetten we onze afvalhelden in het zonnetje omdat ze van onschatbare waarde zijn voor de gemeente. Deze toegewijde mannen, vrouwen en kinderen dragen bij aan het schoonhouden van de straten van gemeente Oss. Het is een mooi moment om even stil te staan en te laten zien dat we ze waarderen. De Week van de Afvalhelden is een initiatief van verschillende brancheorganisaties die zich bezighouden met afval, reiniging, transport en verwerking.

Hoe kun jij de afvalhelden bedanken?
Onze afvalhelden zetten zich dagelijks in voor een schone leefomgeving. Een klein gebaar wordt erg gewaardeerd. Denk aan een opgestoken duim of laat een digitaal berichtje achter op onze socialemediakanalen. Want een ding is zeker; zonder hen wordt het een zooitje.  

Gemeente Oss is trots op haar afvalhelden
Van onze chauffeurs en beladers tot de medewerkers op het Duurzaamheidsplein, van vrijwilligers die zwerfafval opruimen tot onze MikMakkers. Iedereen die meewerkt om de gemeente schoon te houden, verdient onze lof. Bij gemeente Oss werken veel afvalhelden die iedere dag bezig zijn met het inzamelen en verwerken van grondstoffen. Op die manier helpen ze mee aan het hergebruiken van materialen om nieuwe producten van te maken.

Laten we samen al onze afvalhelden erkennen en waarderen voor hun onvermoeibare inzet voor een schone leefomgeving. 

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...