Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gemeente Oss zet haar afvalhelden in het zonnetje

Geschreven: 01-03-2024
Gemeente Oss zet haar afvalhelden in het zonnetje

OSS - Van 4 tot en met 10 maart is het de landelijke Week van de Afvalhelden. In deze week zetten we onze afvalhelden in het zonnetje omdat ze van onschatbare waarde zijn voor de gemeente. Deze toegewijde mannen, vrouwen en kinderen dragen bij aan het schoonhouden van de straten van gemeente Oss. Het is een mooi moment om even stil te staan en te laten zien dat we ze waarderen. De Week van de Afvalhelden is een initiatief van verschillende brancheorganisaties die zich bezighouden met afval, reiniging, transport en verwerking.

Hoe kun jij de afvalhelden bedanken?
Onze afvalhelden zetten zich dagelijks in voor een schone leefomgeving. Een klein gebaar wordt erg gewaardeerd. Denk aan een opgestoken duim of laat een digitaal berichtje achter op onze socialemediakanalen. Want een ding is zeker; zonder hen wordt het een zooitje.  

Gemeente Oss is trots op haar afvalhelden
Van onze chauffeurs en beladers tot de medewerkers op het Duurzaamheidsplein, van vrijwilligers die zwerfafval opruimen tot onze MikMakkers. Iedereen die meewerkt om de gemeente schoon te houden, verdient onze lof. Bij gemeente Oss werken veel afvalhelden die iedere dag bezig zijn met het inzamelen en verwerken van grondstoffen. Op die manier helpen ze mee aan het hergebruiken van materialen om nieuwe producten van te maken.

Laten we samen al onze afvalhelden erkennen en waarderen voor hun onvermoeibare inzet voor een schone leefomgeving. 

Rivierenland Radio is in Oss te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...