Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Gelderse Zeskamp naar Rossum

Geschreven: 30-05-2024
Gelderse Zeskamp naar Rossum

ROSSUM - Wie altijd al de olympische uitdaging aan wilde gaan en wilde sporten als een olympisch topsporter, kan meedoen aan de Gelderse Zeskamp. Onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen. Op zaterdag 15 juni van 14.00 tot 16.00 op het sportpark van HRC 14  in Rossum.

2024 is het jaar waarin topsporters over de hele wereld weer bij elkaar komen om te strijden voor medailles. De Olympische spelen staan weer om de hoek en zullen dit jaar in Parijs plaatsvinden. Niet alleen Parijs zal in 2024 in het teken staan van de Olympische spelen, de Olympische zeskamp komt ook naar Gelderland.

‘Als echte topsporter word jij uitgedaagd om tijdens deze zeskamp met jouw team te strijden voor die gouden medaille. En misschien voor een plekje in de finale op 10 augustus. Van jong tot oud, van balsporten tot aan triatlon, het belooft een sportieve en gezellige dag te worden. ‘

Sporten
De middag zal bestaan uit verschillende sporten; triatlon, balsport, bmx-fietsen, klimmen, boogschieten, estafette en nog veel meer. 'De Gelderse Zeskamp biedt jou de kans om een dag te verschillende sporten te ervaren en daagt je uit om te gaan voor goud. Meedoen is belangrijker dan winnen staat voor op!'

Eén team uit de gemeente wordt uitgenodigd voor de olympische finale op 10 augustus tijdens de finale van het EK Beach in Arnhem. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers, waarbij minstens één kind vanaf 8 jaar mee doet.

Gelderse Zeskamp & TeamNL Sport Experience  
De zeskamp in de Bommelerwaard maakt onderdeel uit van de TeamNL Sport Experience: een nieuwe gratis sportbelevingservaring voor jong en oud. Het event is een initiatief van sportbonden, gesteund door het ministerie van VWS en provincie Gelderland, waarbij Rabobank als betrokken hoofdsponsor is aangesloten. De uitvoering van de Gelderse Zeskamp wordt verzorgd door Nevobo, Gelderse Sport Federatie en Sportbedrijf Arnhem.

Verbinden
Voor provincie Gelderland en Gelderse gemeenten is de TeamNL Sport Experience en de Gelderse Zeskamp ook een belangrijk middel om maatschappelijke impact in Gelderland te creëren door sport, bewegen, ontmoeting en verbinden. Naast de Bommelerwaard vinden er in totaal in tien Gelderse gemeenten Zeskampen plaats.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Rossum te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...