Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 222 Zie Ik Jou Weer Morgen -- Re-play & Ruth Jacott

Geschreven: 07-07-2024
FLITSSCHIJF 222 Zie Ik Jou Weer Morgen -- Re-play & Ruth Jacott

"Zie Ik Jou Weer Morgen" is een hartverwarmende single van Re-Play en Ruth Jacott, die de luisteraars meeneemt op een muzikale reis vol emotie en nostalgie. Het is een Nederlandse bewerking van het lied "Yo No Sé Mañana". De productie van het nummer lag in de bekwame handen van Edwin de Groot en Edwin Van Hoevelaak, die samen een geluid creëerden dat zowel fris als tijdloos aanvoelt. Re-Play en Ruth Jacott hebben met "Zie Ik Jou Weer Morgen" een nummer gemaakt dat niet alleen de essentie van hun muzikale talenten laat zien, maar ook een diepere verbinding met het publiek tot stand brengt. Hun optreden tijdens het Muziekfeest op het Plein in Zeewolde was een onvergetelijk moment, waarbij de chemie tussen de artiesten en hun liefde voor muziek duidelijk voelbaar was. Deze single is ongetwijfeld een kandidaat voor de zomerhit van 2024, met een melodie die in je hoofd blijft hangen en een tekst die de ziel raakt. "Zie Ik Jou Weer Morgen" is een lied dat gaat over de onzekerheid van morgen, maar ook over de hoop en het verlangen naar weerzien. Het is een nummer dat je meeneemt, je laat dansen en tegelijkertijd doet reflecteren op de momenten die echt belangrijk zijn in het leven.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...