Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 221 Vlinders -- Chris Bauer

Geschreven: 30-06-2024
FLITSSCHIJF 221 Vlinders -- Chris Bauer

Chris Bauer heeft met zijn nummer "Vlinders" een frisse wind laten waaien door de Nederlandse muziekscene. Dit liedje, uitgebracht op 14 juni 2024, markeert zijn debuut in de wereld van de Nederpop. "Vlinders" is een nummer dat afwijkt van de volksmuziektraditie van zijn vader, Frans Bauer, en laat Chris' eigen muzikale voorkeuren en talenten zien. De single is geproduceerd door een team van talentvolle producers en belooft een hit te worden in de Nederlandse hitlijsten. Chris heeft eerder aangegeven dat hij zich wilde distantiëren van volksmuziek en zijn eigen pad wilde volgen binnen de Nederpop, en dat is hem met "Vlinders" zeker gelukt. Het nummer is niet alleen een muzikale mijlpaal voor Chris, maar ook een persoonlijke overwinning. Hij heeft zijn studies fiscaal recht gecombineerd met zijn passie voor muziek, en het resultaat is een nummer dat zowel zijn intellect als zijn creativiteit weerspiegelt. Met "Vlinders" heeft Chris Bauer bewezen dat hij meer is dan alleen de zoon van een beroemde vader; hij is een artiest met een eigen stem en visie.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...