Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 220 Only Way Is Up -- Robin Schulz feat. IIzzy Bizu

Geschreven: 23-06-2024
FLITSSCHIJF 220 Only Way Is Up -- Robin Schulz feat. IIzzy Bizu

"Only Way Is Up" is de nieuwste hit van de wereldberoemde DJ Robin Schulz, in samenwerking met de getalenteerde Britse zangeres Izzy Bizu. Uitgebracht op in juni 2024, is dit nummer een opbeurende dansplaat die gaat over optimisme en vooruitgang. Met een aanstekelijke mix van pop en EDM, vertegenwoordigt het liedje een gevoel van onstuitbare stijging, waarbij de tekst de luisteraar aanspoort om altijd naar boven te kijken en nooit op te geven.
De single is een showcase van Schulz's kenmerkende beats en de betoverende vocalen van Bizu, die samen een krachtige boodschap van hoop en ambitie overbrengen. De herhaalde refrein "Only way is up, not coming down" benadrukt een gevoel van continue groei en vooruitgang. Het nummer is niet alleen een potentiële clubhit, maar ook een inspirerende soundtrack voor iedereen die streeft naar persoonlijke verbetering en succes. Met "Only Way Is Up" bewijst Robin Schulz wederom waarom hij een van de toonaangevende figuren in de elektronische muziekscene is, terwijl Izzy Bizu haar status als een van de meest veelbelovende talenten in de Britse muziek bevestigt. Dit nummer is ongetwijfeld een toevoeging aan de zomerse afspeellijsten en zal ongetwijfeld vele harten veroveren op de dansvloer en daarbuiten.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...