Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 217 You're Mines Still -- Patty Lou

Geschreven: 02-06-2024
FLITSSCHIJF 217 You're Mines Still -- Patty Lou

Deze week is de Flitsschijf bijzonder, we draaien zowel de Nederlandse als Engelse versie van de nieuwe singel van Pat Lou. Haar nummer "You're Mines Still" ("Nog Steeds van Mij") heeft een frisse wind door de muziekwereld gebracht. Deze track, die een diepe emotionele lading draagt, is onlangs opnieuw gemixt door Django Black, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan het al krachtige lied. De remix combineert Patty's hartstochtelijke vocalen met een opzwepende dansenergie, waardoor het een hit is op zowel de radio als de dansvloer. Fans kunnen de track streamen op alle grote platforms en de remix is beschikbaar in verschillende versies, waaronder een Nederlandse vertaling en een extended versie. Patty Lou blijft indruk maken met haar vermogen om muziek te creëren die resoneert met een breed publiek. "You're Mines Still" is niet alleen een liedje, het is een ervaring die luisteraars uitnodigt om hun eigen emoties te verkennen en te delen. Het is duidelijk dat Patty Lou een artiest is om in de gaten te houden, met een talent dat zich blijft ontwikkelen en een stem die blijft echoën in de harten van haar fans.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...