Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 216 Ik Wil Dat Je Liegt -- Maksim & Hannah Mae

Geschreven: 26-05-2024
FLITSSCHIJF 216 Ik Wil Dat Je Liegt -- Maksim & Hannah Mae

Het liedje "Ik wil dat je liegt" van Maksim en Hannah Mae is een emotioneel beladen nummer dat de complexiteit van relaties en de pijn van onbeantwoorde liefde verkent. De tekst spreekt over de wens om bedrogen te worden als een wanhopige poging om de realiteit van een verbroken relatie te ontvluchten. Met de herhaalde regel "Ik wil dat je liegt, alsjeblieft", smeekt het duo om een zoete illusie boven de bittere waarheid. De muziek combineert moderne pop met subtiele elektronische elementen, wat zorgt voor een dynamisch en aangrijpend geluid. De stemmen van Maksim en Hannah Mae vullen elkaar perfect aan, waarbij hun harmonieën de emotionele diepte van het nummer versterken. De productie, verzorgd door The Companions, is zowel gepolijst als rauw, waardoor de luisteraar zich volledig kan onderdompelen in de ervaring van het lied. "Ik wil dat je liegt" is niet alleen een getuigenis van de talenten van Maksim en Hannah Mae, maar ook een universeel verhaal over liefde, verlies en de menselijke behoefte aan verbinding. Het is een nummer dat blijft hangen, lang nadat de laatste noot is vervlogen.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...