Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 213 Ikkie Voor De Tranen -- Ruben Annink en Roxeanne Hazes

Geschreven: 05-05-2024
FLITSSCHIJF 213 Ikkie Voor De Tranen -- Ruben Annink en Roxeanne Hazes

Het nummer "Tikkie voor de Tranen" is een emotioneel geladen duet van Ruben Annink en Roxeanne Hazes. De samenwerking tussen deze twee artiesten brengt een unieke mix van hun individuele stijlen, wat resulteert in een krachtig en ontroerend nummer dat zeker veel luisteraars zal raken. Het liedje vertelt het verhaal van een verbroken relatie en de nasleep ervan, waarbij beide partijen worstelen met de gevoelens van verlies en spijt. De tekst spreekt over het niet willen tegenkomen van een ex-partner in de stad, het delen van rekeningen, en het sturen van een 'tikkie' voor de tranen die de ander nooit heeft gehad.  Met zijn diepgaande teksten en de emotionele uitvoering van beide artiesten, is "Tikkie voor de Tranen" een nummer dat de complexiteit van menselijke relaties en de pijn van een gebroken hart verkent. Het is een lied dat lang in je gedachten blijft hangen, lang nadat de laatste noot is vervlogen.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...