Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 211 Voor Je 't Weet -- Tino Martin & Anouk

Geschreven: 21-04-2024
FLITSSCHIJF 211 Voor Je 't Weet -- Tino Martin & Anouk


Het lied "Voor je 't Weet" van Tino Martin en Anouk is een aangrijpende weergave van de geleidelijke vervreemding binnen een relatie. Uitgebracht op 19 april 2024, vertelt het nummer het verhaal van twee geliefden die langzaam uit elkaar groeien, waarbij de dagelijkse routine hen scheidt tot ze zich realiseren dat ze niet langer een eenheid vormen. De songtekst is doordrenkt met een gevoel van melancholie en het onvermijdelijke. De regels "Voor je het weet zit ik alleen aan een tafel / En voor je het weet kom ik steeds later thuis" illustreren hoe gemakkelijk het is om in een sleur te raken zonder het te merken. De samenwerking tussen Tino Martin en Anouk brengt een unieke synergie van hun stemmen, waarbij de krachtige emoties van het nummer worden versterkt.
"Voor je 't Weet" is niet alleen een lied, maar ook een spiegel voor velen die zich in soortgelijke situaties bevinden. Het nodigt luisteraars uit om na te denken over hun eigen relaties en de kleine momenten die, als ze niet worden gekoesterd, tot eenzaamheid kunnen leiden, zelfs als men fysiek samen is. Met zijn diepgaande tekst en meeslepende melodie is "Voor je 't Weet" een treffend voorbeeld van de moderne Nederlandse popmuziek.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
lezing Heemkundekring Maasdorpen Lith

LITHOIJEN - Op maandag 27 mei 2024 verzorgt Heemkundekring Maasdorpen Lith een lezing over ‘Wandelen door de geschiedenis van Oijen en Teeffelen’. De lezing begint om 20.00 uur in MFA De Snoeck in Lith, de zaal is open vanaf 19.30 u. Iedereen is welkom, ook niet leden.

Voor ...

Hospice De Samaritaan bestaat 1 jaar

ZALTBOMMEL - Hospice de Samaritaan opende de deuren op 8 juni 2023, bijna  een jaar geleden. In die periode werd het hospice door steeds meer bewoners omarmd. ‘We krijgen vele positieve reacties van onze gasten en hun naasten.’

Op 8 juni aanstaande staat het hospic...

Weer voedseldropping boven Zuilichem op 5 mei

ZUILICHEM - Op zondag, 5 mei stopt de colonne van Tour De Waal niet in de dorp, maar net daarbuiten. Dit in verband met de zondagsrust.

De colonne van ruim 35 oude legervoertuigen zullen ook dit keer weer stoppen in Zuilichem. Het gaat om een korte stop zijn van ongeveer een half uur. U...