Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 211 Voor Je 't Weet -- Tino Martin & Anouk

Geschreven: 21-04-2024
FLITSSCHIJF 211 Voor Je 't Weet -- Tino Martin & Anouk


Het lied "Voor je 't Weet" van Tino Martin en Anouk is een aangrijpende weergave van de geleidelijke vervreemding binnen een relatie. Uitgebracht op 19 april 2024, vertelt het nummer het verhaal van twee geliefden die langzaam uit elkaar groeien, waarbij de dagelijkse routine hen scheidt tot ze zich realiseren dat ze niet langer een eenheid vormen. De songtekst is doordrenkt met een gevoel van melancholie en het onvermijdelijke. De regels "Voor je het weet zit ik alleen aan een tafel / En voor je het weet kom ik steeds later thuis" illustreren hoe gemakkelijk het is om in een sleur te raken zonder het te merken. De samenwerking tussen Tino Martin en Anouk brengt een unieke synergie van hun stemmen, waarbij de krachtige emoties van het nummer worden versterkt.
"Voor je 't Weet" is niet alleen een lied, maar ook een spiegel voor velen die zich in soortgelijke situaties bevinden. Het nodigt luisteraars uit om na te denken over hun eigen relaties en de kleine momenten die, als ze niet worden gekoesterd, tot eenzaamheid kunnen leiden, zelfs als men fysiek samen is. Met zijn diepgaande tekst en meeslepende melodie is "Voor je 't Weet" een treffend voorbeeld van de moderne Nederlandse popmuziek.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Herman van Berkum
Herman van Berkum
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...