Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 210 Alibi -- Ella Henderson & Rudimental

Geschreven: 14-04-2024
FLITSSCHIJF 210 Alibi -- Ella Henderson & Rudimental

Ella Henderson's nummer "Alibi", in samenwerking met Rudimental, is een krachtige popsong die de luisteraar meeneemt op een emotionele reis. De track, die deel uitmaakt van haar album "You Ain’t Got No Alibi", combineert Henderson's kenmerkende soulvolle stem met de energieke drum-en-basstijl van Rudimental. Het liedje gaat over een vrouw die haar partner confronteert met zijn ontrouw, verpakt in een aanstekelijke melodie die zowel de pijn als de empowerment van de situatie weerspiegelt. De tekst van "Alibi" is doordrenkt met krachtige beelden en een sterke boodschap van zelfrespect en wraak. Henderson beschrijft hoe ze licht werpt op de leugens van haar partner en zijn 'paradijs' in brand steekt, een metafoor voor het vernietigen van de illusie die hij heeft gecreëerd. De herhaalde regels "You ain't got no, you ain't got no, you ain't got no alibi" benadrukken het idee dat er geen excuus is voor verraad. "Alibi" is een voorbeeld van moderne popmuziek die emotionele diepgang combineert met dansbare ritmes, waardoor het een hit is die zowel op de radio als op de dansvloer thuishoort.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...