Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 206 Been Like This -- Meghan Trainor & T-Pain

Geschreven: 17-03-2024
FLITSSCHIJF 206 Been Like This -- Meghan Trainor & T-Pain

Op 14 juni verschijnt Timeless, een gloednieuw album van Meghan Trainer. Deze plaat verschijnt exact tien jaar nadat ze wereldwijd doorbrak met de hit All About That Base. Trainer is inmiddels meer dan zangeres alleen. In haar privéleven is ze namelijk moeder van twee zonen en gelukkig getrouwd met de Amerikaanse acteur Daryl Sabara. Op haar nieuwe album benadert Trainor thema’s als zelfliefde en empowerment met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren, die tot leven worden gebracht door slimme teksten en kenmerkende producties. Voor de eerste single Been Like This is ze gaan samenwerken met T-Pain. Over het werken met Trainor vertelde T-Pain: “Ik heb MAANDEN samengewerkt met Meghans echtgenoot en manager om haar te verrassen voor haar verjaardag. Ze is al heel lang fan van mij en het gevoel is absoluut wederzijds. Ik denk dat we samen zijn gekomen op een manier die een perfecte mix van stijlen is, waardoor iedereen er klaar voor is om snel weer samen te werken. T-Pain en M-Train, de samenwerking waarvan je niet wist dat je die wilde, maar die je nodig had.”

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...