Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 206 Been Like This -- Meghan Trainor & T-Pain

Geschreven: 17-03-2024
FLITSSCHIJF 206 Been Like This -- Meghan Trainor & T-Pain

Op 14 juni verschijnt Timeless, een gloednieuw album van Meghan Trainer. Deze plaat verschijnt exact tien jaar nadat ze wereldwijd doorbrak met de hit All About That Base. Trainer is inmiddels meer dan zangeres alleen. In haar privéleven is ze namelijk moeder van twee zonen en gelukkig getrouwd met de Amerikaanse acteur Daryl Sabara. Op haar nieuwe album benadert Trainor thema’s als zelfliefde en empowerment met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren, die tot leven worden gebracht door slimme teksten en kenmerkende producties. Voor de eerste single Been Like This is ze gaan samenwerken met T-Pain. Over het werken met Trainor vertelde T-Pain: “Ik heb MAANDEN samengewerkt met Meghans echtgenoot en manager om haar te verrassen voor haar verjaardag. Ze is al heel lang fan van mij en het gevoel is absoluut wederzijds. Ik denk dat we samen zijn gekomen op een manier die een perfecte mix van stijlen is, waardoor iedereen er klaar voor is om snel weer samen te werken. T-Pain en M-Train, de samenwerking waarvan je niet wist dat je die wilde, maar die je nodig had.”

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...