Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 201 Training Season -- Dua Lipa

Geschreven: 18-02-2024
FLITSSCHIJF 201 Training Season -- Dua Lipa

Dua Lipa bracht afgelopen jaar slechts twee nummers uit en toch mocht zich alsnog kronen tot een van de popsterren van 2023. Het eerste van de twee was namelijk monsterhit “Dance The Night” dat fungeerde als soundtrack van kaskraker Barbie, maar de zangeres wist goed genoeg dat dat slechts een opstapje was naar een volgend succes. De derde plaat van de wereldster is namelijk al enige tijd ingeblikt en met “Houdini” kleurt ze ondertussen alwéér de hitlijsten. Dat ze voor die plaat samenwerkte met Kevin Parker, bewijst nog maar eens dat Dua Lipa niet de dertiende popster in een dozijn is, want ondanks dat die terugkeer in het verlengde lag van vorige successen, waren het toch vooral de typische Tame Impala-geluiden die doorsijpelden in het herkenbare geluid van de zangeres. Dat is ook bij het nieuwe “Training Season” het geval. Een herkenbaar gitaartje plant echter eerst met plezier het zaadje voor de oorwurm die het refrein is in ons hoofd, waarna we eigenlijk al met zekerheid kunnen zeggen dat Dua Lipa een volgende dikke hit op haar palmares mag bijschrijven. Het succes lijkt hem deze keer te zitten in de simpel ogende instrumentatie die tegelijkertijd overal kleine details bevat, waardoor we het gevoel krijgen telkens iets nieuws te ontdekken.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...