Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 199 Nieuw Begin -- Isabelle A

Geschreven: 28-01-2024
FLITSSCHIJF 199 Nieuw Begin -- Isabelle A

De Vlaamse zangers Isabelle A heeft haar nieuwe single, getiteld "Nieuw Begin" uitgebracht.  In "Nieuw Begin" neemt Isabelle A haar luisteraars mee op een emotionele reis, waarin ze de uitdagingen van het leven, onverwachte wendingen en de zoektocht naar persoonlijke groei verkent. De krachtige boodschap van de single moedigt aan tot zelfontdekking, veerkracht en het omarmen van nieuwe mogelijkheden. Isabelle A beschrijft het lied als een weerspiegeling van haar eigen reis, waarbij ze de confrontatie aangaat met uitdagende momenten en vastberaden vooruit kijkt naar een hoopvolle toekomst. De krachtige tekst, gecombineerd met haar kenmerkende stem, creëert een oprechte connectie met het publiek. Met haar kenmerkende stijl en oprechte teksten heeft Isabelle A opnieuw bewezen waarom ze geliefd is bij haar fans en gewaardeerd wordt in de muziekindustrie. "Nieuw Begin" is een aanvulling op haar indrukwekkende repertoire en bevestigt haar positie als een toonaangevende artiest in de hedendaagse muziekscene.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...