Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 198 All Night Long -- Kungs, David Guetta Izzy Bizu

Geschreven: 21-01-2024
FLITSSCHIJF 198 All Night Long -- Kungs, David Guetta Izzy Bizu

Het Franse producersfenomeen Kungs en David Guetta werken samen met de Britse singer-songwriter Izzy Bizu op de nieuwe singel ‘All Night Long’. Kungs is er nooit verlegen om geweest: de 26-jarige DJ en producer achter de hits 'This Girl', 'Never Going Home' en 'Substitution' met Purple Disco Machine, die wereldwijd miljarden streams hebben verzameld, is een grote bewonderaar van elektronicamagnaat David Guetta. Sinds ze elkaar in 2016 ontmoetten, hebben de twee een unieke relatie opgebouwd. Hoewel Valentin Brunel, ook bekend als Kungs, profiteert van de ervaring en het advies van het brein van wereldhits als 'Titanium' met Sia of, recenter, 'I'm Good (Blue)' met Bebe Rexha, gaat hij vooruit met zijn eigen carrière. waarmee hij zijn unieke identiteit als DJ en producer in de nieuwe elektronische scene in Frankrijk en de rest van de wereld bevestigt. Het is dan ook geen verrassing dat er zo’n sterke artistieke band bestaat tussen Valentin en David. Tussen studiesessies en uitwisselingen over lange afstanden is hun samenwerking een boeiende draaimolen, boordevol ideeën, concepten en visies, waardoor 'All Night Long' de hit van 2024 wordt.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...