Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 194 The Door -- Teddy Swims

Geschreven: 24-12-2023
FLITSSCHIJF 194 The Door -- Teddy Swims

De opmars van Teddy Swims begon vier jaar geleden, toen hij Rock with you van Michael Jackson opnam en dat op YouTube deelde. Dat bleek een meesterzet. Iedereen zag Swims genieten tijdens die opname. In de eerste seconden staat de uit Atlanta afkomstige artiest te swingen met zijn mobiele telefoon in zijn hand, draagt hij een zakdoekstrik op zijn voorhoofd en schuift regelmatig zijn bril goed op zijn neus. Het klinkt misschien amateuristisch, maar het zag er authentiek uit en zijn stem klonk als fluweel. De video ging viraal. Met het nummer ‘Lose control’ staat Teddy Swims al weer 13 weken genoteerd in de Flitsende 50. De song is te vinden op zijn debuutalbum ‘I’ve Tried Everything But Therapy’(Part 1). Op deze plaat, waar hij vier jaar aan gewerkt heeft, staat ook de prachtige opvolger ‘The door’. Hij hoopt met deze nieuwe singel net zo veel succes te scoren als ‘Lose control’ en . . . .

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...