Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsschijf 189 maar 1 wens met kerstmis -- Jaap Reesema

Geschreven: 19-11-2023
Flitsschijf 189 maar 1 wens met kerstmis -- Jaap Reesema

Met een platina bekroond album, een uitverkochte clubtour en een geslaagd optreden in de Belgische Lotto Arena kan Jaap Reesema terugkijken op een succesvol 2023. Om het jaar in stijl af te sluiten brengt hij met "Maar 1 Wens Met Kerstmis" voor het eerst een plaat uit die met de twee feestdagen van eind december te maken heeft. Het warme lied zorgt voor het feel-good gevoel waar iedereen elk jaar opnieuw naar uitkijkt. Dat Jaap van samenzijn met familie houdt, is geen geheim. ‘Nu de R alweer een tijdje in de maand zit, is dit het ultieme moment om warm te gaan draaien voor kerst’, aldus Reesema voorafgaand aan de release van het nummer. ‘Ik wil echt al jaren een kerstsingle uitbrengen want ik vind kerst gewoon waanzinnig. Het gaat erom dat je van alles kunt wensen, maar je hebt natuurlijk altijd een paar personen die je heel graag met kerstmis wilt zien en bij je wilt hebben. Dat is waar dit liedje over gaat.’

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...