Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 185 Is It Love -- Loreen

Geschreven: 22-10-2023
FLITSSCHIJF 185 Is It Love -- Loreen

Het is inmiddels meer dan een decennium geleden dat de Zweedse Loreen het Eurovisiesongfestival won met haar “Euphoria“. Het nummer groeide uit tot een enorme hit in Zweden en de rest van Europa en dus was een Songfestival-icoon geboren. Toch bleek dat niet genoeg voor de zangeres van want in 2023 deed ze voor de vierde keer mee aan Melodifestivalen, waar ze met de overwinning naar huis ging. Zo kwam het dus dat Loreen dit jaar weer meedeed aan ’s werelds grootste liedjeswedstrijd en niemand leek dan ook echt verbaasd toen “Tattoo” als winnaar uit de bus kwam. Met haar nieuwste single “Is It Love” doet Loreen alvast een poging het succes van “Tattoo” te evenaren. “Is It Love” gaat vrij gemoedelijk van start met een karaktervol gitaarlijntje, waarna de zang van Loreen bijna als een bezwering functioneert. Het geheel klinkt ietwat mysterieus door de vocale klankkleur, maar al gauw breekt het moment aan waarop je onbewust zit te wachten. De hemel breekt open en een catchy refrein neemt de boel over. Dansbare ritmes verschuilen zich op de achtergrond, terwijl Loreen de luisteraar uitnodigt om uit volle borst mee te zingen. Hoewel de single niet meteen de schoenen van “Tattoo” kan vullen, levert Loreen toch weer een song af met een hoog hitpotentieel.

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...