Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 184 Dance On The Sun -- Sheppard

Geschreven: 15-10-2023
FLITSSCHIJF 184 Dance On The Sun -- Sheppard

De Australische indiepopband Sheppard, bestaande uit George Sheppard (zang/gitaar), Amy Sheppard (zang/keyboards) en Emma Sheppard (bas), bracht afgelopen week een nieuw nummer uit “Dance On The Sun”. Het lied is opgedragen aan hun grootmoeder.  De band deelde op sociale media het nummer: “Dit is Baba (onze oma). Ze is 85 jaar oud. Haar moeder zette haar op een schip om in haar eentje naar Australië te verhuizen toen ze 18 was. Ze vertelde ons dat het 24 dagen duurde. Ze verliet haar familie... Haar land... En alles wat ze wist voor een beter leven. Ze verhuisde naar Kalgoorlie, West-Australië. Daar ontmoette ze haar man (onze Dida). Ze had 7 kinderen (2 tweelingen). Out Dida stierf vervolgens op 45-jarige leeftijd aan longkanker. Hij laat zijn prachtige vrouw en 7 kinderen achter. Eén voor één raapte ze alle stukjes op... En ook al heeft het leven haar veel duisternis bezorgd. Ze heeft het omgezet in liefde. Dit lied is aan haar opgedragen. Haar naam is ZORA.’

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Durkey Jozefzoon
Durkey Jozefzoon
Durkey Jozefzoon
Laatste berichten
De Capreton oogst succes met concept BAM-akkers

BOMMELERWAARD - Natuurvereniging de Capreton en Collectief Rivierenland zijn samen samen met agrarische leden gestart met het inzaaien van zogenaamd "Biodivers Akker Mozaïek" (BAM) akkers. 

Op deze akkers worden, naast luzerne/klaver en kruidenstroken, rustgewassen geteeld in ...

Het is weer aanschuiven bij De Grote Aak

ZALTBOMMEL - Buurthuis De Grote Aak organiseert dinsdag (30-7) weer het maandelijkse “Aanschuifdiner”. Een bekend evenement dat altijd veel mensen trekt. 

Niet zo gek, want alle deelnemers zitten aan grote tafels, halen herinneringen op met bekenden, bespreken de laatst...

Ohme adviseert laadpaal dynamische tarief integratie klaar te zijn toekomst

ARNHEM - Iedereen die op zoek is naar een nieuwe lader voor EV’s, moet ervoor zorgen dat deze volledig compatibel is met dynamische elektriciteitstarieven, waarschuwt Ohme.

Nu energiebedrijven in de toekomst steeds meer flexibele energietarieven willen aanbieden, zullen lader...